打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 如果命運能選擇 我既星夢經歷

我估依家仲keep到人流 佢出埋d咁既裝

你有錢既1lv可以挑小純

仲有大量不可交易既神裝

鋼紋(無鋼紋唔洗開白咁制)
仲有大量重生裝
生鳩鳩(399)
你遲開ac根本好難買得到 新手根本唔洗打..
仲有d魔機天
又要買座騎

我最懷念既時代就係 出幸娃抽 10-70lv惡翼的時代
個陣可以慢慢升 個陣戰平 荒地 咩地方都好多人 唔怕無人升?
出左依d神裝之後 依d地方仲有q人去咩
一係就開白係台地hea 一係就尼中
一係就入pvp場
當年一套赤月set 一隻50大惡翼 係戰平爆怪 無5經 都升得好開心 爆到d寶物雖然唔值錢 但都會有喜悅
得閒又可以開下白
自從就係萬聖節出左永刀 開始衰落
之後又星古 又獅翼 又虹龍
又掃把 又獅騎 又5經
有錢玩哂
我其實唔係玩左好耐 我只係記得 我第1次入星夢個次 等級排行榜最高係70lv 魔法者 同小肥
-o-之後一直努力努力都係升到6x lv
我升到6x個陣已經開左8x
之後我就用裝換左隻7x 紫魂影 06 60lv 399 去做殺手
根住換其他game既野玩
轉一轉手 換左隻85lv守劍 06 80lv 399
再同魔法者換左隻82lv皇披靈鬥
再同傻奸奸換左隻83lv米古06 80lv 399 魔統
再同某風換左隻82lv 人族魔統 06 80lv 399 魔統(佢貼錢)
之後同某川流換左隻70lv魔動07 60lv 399(貪新鮮a_a)佢貼哂全副身家
之後退星夢 換左其他game ac
之後1年 再重返星夢
收左隻幻影豪
再用hkd買獸印
再貼獸印換左隻110lv兔紋 靈鬥
再換左隻紅蓮雨 10x lv 07 90lv 399(太型)魔統
再買點入左套鋼s 用鋼紋打天下a_a 當時100魔統尼講依隻都算勁
再用天紋收左隻 117 07 90lv 399靈鬥 鋼海貴
之後出09 399個日 我番左大陸
托我最信得過既炎狗 入我ac幫我買結果成功a_a
開埋套120 399
but可惜我無心機升lv 所以最終都無用過
但我換了一隻 12x 09 399 的守劍
從此鋼獸天 開白同人pvp
之後就sell 星夢野退星夢
就終結左我的星夢之旅

我最開心既日子就係5-60LV個陣天真地係戰平升下lv 同fd 吹下水 >_<!!可惜...唉 再也不能

年紀大左 成熟左

以前對力量好執著 好想變勁 好想變勁

當我有齊哂星夢大部份勁野

天紋兩套 獸印兩套 禮s 虹龍 獅翼 06 07 08 09 399=,=既時候
再無目標
我連開星夢既動力都無 所以打機一定要有目標有方向
先有動力玩!!
回復

冇錯
自從出永刀後
星夢冇左以前趣味
之後赤紅月s又絕左  變左天馬s..
出埋地殿裝之後已經唔同哂
回復 支持 反對

永刀星古果時都仲有好多人
但係出左魔機兵我真係覺唔同哂
戰平 方地 有人去先算
仲有黑仔
l3y:輝
回復 支持 反對

星夢皇道
$$
回復 支持 反對

算起來,星夢...我認識它好像有8年了............總言而之便是它剛出現的時候..

日月如梭啊~~~~~
回復 支持 反對

出魔機果陣真係唔好講笑
係D低LV地方升LV行行下禁錯制又要死
好啦,到出左個洞入去
魔機既經驗又高過之前既怪成幾倍
根本冇咩人係出面打怪
咩戰平??荒地??
回復 支持 反對