打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] N年前既港服老手急問

關閉 [複製鏈接]

我行開左香港3年姐..點解港服會汁左嫁...

我想問下呢家玩坡服會唔會好難同人溝通呀?

同埋買車同買點方面又點?

同埋其實我英文唔算太好,不過都叫做溝通到既..不過重點在於係坡服打唔打到速成?同埋有冇香港玩家公會,有既唔該可唔可以收我入會~~大家有時間都可以吹下水

最後1個問題,我想問下坡服rco角色打唔打到中文名?

煩請各位坡服老手答下我,thx~

如果打到中文名..預計會用「泠乂翼」.如果打唔到中文名就會再諗過- -"

真係唔好意思,明明話左係最後1個問題,不過真係忍唔住手想問多個..

就係第1次裝左RUNDOWN隻GAME,點解好似不停咁更新咁既?

更到呢家成個鐘都未更完- -"
回復

受到警告 2#
真係好急ah..有冇朋友可以幫下手呀.都10點半啦,各位仲未訓醒嗎?= ="

希望有人可以盡快答到我,thanks
回復 支持 反對

老手?邊位
玩家名稱無得用中文,可以打速成,買車買點個d你可以同人用game錢收/288-.-
btw你連帖了
回復 支持 反對

其實結業既原因, 就唔係好清楚

至於新加坡服個度既人, 你唔好期望人地會真係句句都明你講緊乜野
到買車買點方面喇, 買點就可以上網買, 就唔洗專程去新加坡買, 另外我記得有個網好似係叫288.com, 個度係可以比你買點

最重要其實就唔係你既英文, 因為以我所知, 就連寫GAME既人, 寫啲英文都係唔咸唔淡, 照字面解你都應該會明白一啲啲,

坡服可以打速成, 甚至其他既輸入法都可以, 不過, 有一個問題出現左, 就係坡服既玩家角色名稱係絕對輸入唔到中文, 或者其他語言, 只能夠用英文輸入, 所以你都係諗過第二個名好過, 另外, 坡服係有香港人開既車隊, RedPhoenix, 即係我個隊就係其中一隊

遊戲下載同安裝, 其實都有分幾個程式比你選擇, 當然, 想以較快既時間完成就大多數會建議你用迅雷, 而且安裝時亦比較方便, 大約一個鐘就可以完成, 甚至更新好遊戲就可以登入

有咩唔明白唔清楚可以上到遊戲加我好友作詳細探究, 我既遊戲名稱叫做Miracles, 多多指教

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
NuclearAsh核灰 + 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

我行開左香港3年姐..點解港服會汁左嫁...

我想問下呢家玩坡服會唔會好難同人溝通呀?

同埋買車同買點方 ...
ck豪 發表於 10-9-2011 09:01

1.買點用paypal買(好似係)
2.可以打到中文字/速成的
3.但係名就一定要英文!!
回復 支持 反對

新加坡D人多數會識中文...
回復 支持 反對

老手?邊位0.0
回復 支持 反對

我都好耐冇玩@@dow黎玩下先..更新要更幾耐架?
回復 支持 反對