查看: 46151|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [教學] 汁相最強軟件 - PhotoShop (已更新)

好多人問我用咩軟件汁相好....講真我用過photoshop 同photoimpact...
都係覺得photoshop 最好....
想用就自己doweload la

Photoshop 英文試用版
http://www.tngs.tn.edu.tw/download/trials/Photoshop/AdobePS7Tryout.exe

破解檔(解壓後執行patch即可)  (可轉長期使用)
http://webdisk2.cliffhk.net/26625/Adobe%20Photoshop.exe

中文化 (破解完再用)  (轉中文版)
http://webdisk2.cliffhk.net/14785/PhotoShop7_tw.exe

安裝中文化和破解檔時,請務必將PhotoShop7.0.1關掉!
破解檔請指向您安裝路徑的PhotoShop執行程式!

教學: 裝完Photoshop 英文試用版..之後開破解檔....禁patch....會彈左個野出黎..
係 C:\Program Files\Adobe\Photoshop 7.0 度開啟  之後會轉做 Success
咁就成功破解...中文化就咁禁下一頁就ok....

仲有好多人整gif...就要用Ulead GIF Animator 5
Ulead GIF Animator 5 正式版
Ulead GIF Animator 5中文化
註冊碼: 佢幫你打埋

有咩唔明pm me

(已改)

[ 本帖最後由  於 2007-3-28 21:18 編輯 ]

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
不死之謎 + 10 獎勵 - 熱心協助

查看全部評分

回復

正喔@@"
但係有無軟件可以將d相將將cut到一樣-0-?
回復 支持 反對

遲下我再開post教.....
回復 支持 反對

樓主

我下載唔到photoshop丫

可唔可教教我?

唔該哂

呵呵 kaka
回復 支持 反對

之後上網搵唔到dl- -
多謝@o@
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
找不到這個網頁=.=
唔該~我想要ar~
搞搞佢ar><唔該~∼*
回復 支持 反對

正式版`中文版..
禁左都DOWN吾到喔-_-
回復 支持 反對

大家...唔好意思....我已轉址....大家可以試多次
回復 支持 反對

你有轉LINK咩*
吾覺囉-  -"
佢話我要DOWN既野已於DOWNLOAD清單..
同埋仲系吾得囉
回復 支持 反對

原帖由 小夜* 於 2007-2-26 19:59 發表
你有轉LINK咩*
吾覺囉-  -"
佢話我要DOWN既野已於DOWNLOAD清單..
同埋仲系吾得囉

但我自己dl多次-.-都dl 到wo ~"~
回復 支持 反對