查看: 8063|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩玩下踩地雷無啦啦整d咁既野比我...又無啦啦想玩野-,-

話說岩岩玩玩下踩地雷 竟然遇到咁既情況.... 2者都可以岩,但只係得一個係正確位置.... 我就係度諗左勁耐-,-我係新手,可能高手一睇就知邊個係都唔定...  又無啦啦想玩野...比大家決定  左定右,哈哈哈!! 決定我呢局既命運 我唔識整投票...所以要睇大家既留言決定-_- 希望 有人投喇...我12點就按下最多人講果個 .. 好?

決擇

決擇
回復

冇話咩高唔高手,踩地雷成日都有咁既情況。
通常係呢個時候都係碰運氣。

我估「左」啦。
回復 支持 反對

D地雷通常堆埋一堆
左邊LA
回復 支持 反對

其實枝旗係咩意思?
回復 支持 反對

枝旗... 可以話係你估果度有地雷咁解...如果估中既... 之後按 mouse 3 可以方便你按其他格...估錯既...就立即lose
回復 支持 反對

哈哈, 我第一次win 高級-o-!!!  多謝大家既決定...雖然得..2個... 可能其他人心目中都有個ans喇 又唔知你地中定唔中呢 ?

回復 支持 反對

GAME OVER定贏左
回復 支持 反對

岩岩我中估計右邊唔係地雷,,,
點知係左邊
回復 支持 反對

妖,我之前上第一個神奇網子係http://www.yahoo.com/,
玩第一個online game,是彩虹xx,
買ge第一個手機是LG品牌(NIKE+adidas),
女朋友早已,,,,,,,

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
sohoipan2009 -10 惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 反對

我真心覺得識玩踩地雷既人好叻:$
我自己係MSN玩果陣都係靠估...
回復 支持 反對