樂古Nakuz

標題: 送CB(送左啦) [打印本頁]

作者: 48884    時間: 28-4-2011 14:11
標題: 送CB(送左啦)

本人會係到送一個cb帳號(做好心)
#2個個我會pm~
作者: 魔鬼小星星    時間: 28-4-2011 14:12
我要.........
作者: 48884    時間: 28-4-2011 14:12
咁快- -?
作者: stps111    時間: 28-4-2011 14:13
我都想要.......
作者: 定春    時間: 28-4-2011 14:15
我想要
作者: ares2240    時間: 28-4-2011 14:15
我也想要~^^
作者: jermonk    時間: 28-4-2011 14:17
我都想要..哈哈  太遲LA??
作者: 48884    時間: 28-4-2011 14:17
送左啦~
作者: 魔鬼小星星    時間: 28-4-2011 14:17
多謝你 大佬... 愛死你..
作者: jermonk    時間: 28-4-2011 14:19
回復 9# 魔鬼小星星

你就好~~到時公測一齊玩LA
作者: 魔鬼小星星    時間: 28-4-2011 14:20
如果我一陣抽到既話 都會送..比大家
作者: ae78681294    時間: 28-4-2011 14:22
我想要
作者: TszMan_Tiffany    時間: 28-4-2011 14:23
我都想要,不過好似太慢了
作者: samuelmak    時間: 28-4-2011 14:32
我慢左好多~都唔知呢個世界仲有咁好心既人~T﹏T~感動~但我慢左
作者: a0988371870    時間: 28-4-2011 14:59
神之領域(Asgard,朝鮮語:아스가르드,日语:アスガルド (オンラインゲーム))為一款MMORPG電腦遊戲,由韓國NEXON公司製作發行;主要的故事背景採自北歐神話。

•台灣地區代理商為數碼戲胞公司- 於2002年11月開始在台封閉測試,至2005年12月31日結束在台營運。

•台版結束營運、數碼戲胞惡性倒閉後,台灣玩家湧入日版伺服器,造成系統負擔後遭日版封鎖IP。於是台灣玩家為求能正常進行該遊戲成了神領自救會,以台版遊戲重新上市為目的,進行各種自救活動,含具名實體連署書、百人電玩展遊戲、參加電玩節目錄影等等,於2007年年底得知原廠NEXON和遊戲橘子有長期合作關係,因此不會將代理權釋出給橘子以外的遊戲廠商。

如今......復活了 4/28動感封測~~~~~~~

我需要ˊˋ 本人對神領情深.....但領無帳號ˊˋ 求大大給予這機會><"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2