打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家對彩虹私服既興趣?

anyway,我完全support你
我有班fd都好想玩番,你開既我實at least搵番10-20條友番黎玩no promble.
有呢個諗法好好-_-但係可操作性高唔高呢,呢個不得而知
如果你地真係有恆心既,當然最好整番出黎啦
anyway,support u
回復 支持 反對

俾多一點意見你.
既然你地肯開私服,咁不如開埋TEAM SPEAK/VENTRILO SERVER
FOR番咁多份有MIC又好無MIC又好既彩虹愛好者更好咁識FD/交流
KEEP住番大家對彩虹既heart,玩韓版既玩家又可以入去傾計,方便玩家
又唔洗話要下下打英文
二來你地有咩意見想玩家俾,係入面問亦都會話方便
同番玩家有個更加好既溝通方式
咁自自然多人傳下傳下你個SERVER就會多番人玩
唔洗似之前APE GM咁,對乜事都係草草了事
整番一個比台彩更加和諧既彩虹私服出黎,絕對唔係問題
我相信你既.
回復 支持 反對

可能會因為連貼俾人扣分-_-
但係都係為埋俾少少意見講埋佢
如果個TEAMSPEAK/VENTRILO真係要開又唔多識既
實在唔知點開既,可以搵番第D人,只係ADMIN唔係你
去番人地果度申請番個頻應該係簡單既事了
回復 支持 反對

係就快D開
回復 支持 反對

完全支持你
但我希望個c服唔好有d屈機野:送點個d
自己打先好玩
最好有番韓彩的record
我點都支持你架la
我可以叫晒d fd玩
都叫到10-20人ge
十卜十卜
回復 支持 反對

無論精神上還是行動上 我都會全力支持同配合你地
有需要幫忙既地方, 請即管提出
例如fb群組 同埋本版宣傳方面
當然, 宣傳方面我希望係遊戲正式推出後先主力作宣傳

係未有代理成功接手之前,
希望你地可以成功營造出一個屬於我地既彩虹冒險, 加油!
回復 支持 反對

努力吧 加油 心靈上支持=]
回復 支持 反對

係就好呀,我實會支持!!
如果搞得好,就係金錢上既支持...
回復 支持 反對

支持支持
但係你既目標一開始定到中港台 會唔會大左D?
如果真係有得玩 我大概可以叫到2-3個FD
回復 支持 反對

樓主,,,你一句唔使集資  其實好多人都知道已經唔會昆人  原因就知啦

另外,,,  其實除了驚俾人昆錢之外,,,當然係真係就冇,,, 之外呢,,,就係唯一怕個主程式有毒呀,,,咁

唔好話你開一日就唔開,,,,你開一日已經足夠。  明啦 。

所以若果係整既,,我見你都有心既,,

所以唔使驚wo,,,,  你要真係整既。玩既人數真係唔係問題。

只係時間問題。你個私  真係得既,,唔使怕唔夠人。   我俾個膽你啦

當然,,人流,,,,,絕對多過fb 果d。  而且你記住,,有人係唔玩fb架 =]。

另外,,有hk 鬼有人想玩 kr咩,,,所以我支持你。

另外,,在此區發佈私服係唔得既,,,就以唔好係度貼啦,,  不過你可以pm 我,,,得既 通知我啦

又or 係fb 度講,,都ok。  加油=]
回復 支持 反對