打印 上一主題 下一主題
收起左側

純粹問一下,關於魔羽和十字軍

我朋友可能鐘意雙攻掛  我只好跟佢意思啦

雷鎚基本上3 HIT 100000差唔多  不過我用做清怪技能orz

因為 ...
Samlee556 發表於 16-7-2011 12:59

依?你多大兩個紋既?係咪大陸服開放左增加紋章果三個位呀?

若果你想唔要生機~~ 咁用暈人果隻咯~~ 因為過暈既人連大天都暈到~~ 我有次見到個勁高暈既十字軍,佢一個十字架後我聽到大天暈左既雀仔聲~~ 果時仲以為自己聽錯睇錯,點知如事者佢幾次,都暈隻大天,明明睇住隻大天出招,但雀仔聲後佢郁都唔郁任我地打~~ 所以加暈都唔錯架~~

其實雙修係強過單修架,我以前都係走雙修路,打怪好給力架~~ 因為大部份技都係雙攻黎計,唔好睇連鎖字眼話魔攻,我打咁埋發過原來佢用鎚鎚落去果下係計物攻,分出黎既四條電先係魔攻黎~~ 但打打下裝備,成套打返黎全部唔係智慧就魔力~~ 連飾物都係... 而且又抽到兩件都係加魔攻,所以先決心走魔攻路線之麻~~
回復

我覺得你係魔賢既話就唔好點拉MT,點係破甲度仲好,可以加傷
就算你拉MT都可能好危險,你都講過話魔賢物防低, ...
jimmg12 發表於 16-7-2011 13:03

其實點都得  不過要LV8 / LV4+A紋 / LV5+B紋  先可以拉到

想做副T都可以咁樣  不過SP會比較緊  所以我直接LV0
回復

其實點都得  不過要LV8 / LV4+A紋 / LV5+B紋  先可以拉到

想做副T都可以咁樣  不過SP會比較緊  所以我直 ...
Samlee556 發表於 16-7-2011 13:06

魔賢都係玩輸出,無謂浪費一個紋位黎拉MT...
回復

依?你多大兩個紋既?係咪大陸服開放左增加紋章果三個位呀?

若果你想唔要生機~~ 咁用暈人果隻咯~~ 因為 ...
monsterbb100 發表於 16-7-2011 13:04

8個紋only - . - 國服未開放個三個位

你係指衝擊 ?  不過暈眩高不等於長暈

拿獅子做比喻  大家都知道  獅子會暈很長時間  和  暈幾秒

暈很長時間  我們叫長暈  要做成長暈  就要在一定時間內進行一定傷害輸出

暈幾秒  我不清楚  短暈吧  這個好像真的跟暈眩有關了v__v
回復

魔賢都係玩輸出,無謂浪費一個紋位黎拉MT...
jimmg12 發表於 16-7-2011 13:09

我4個技能紋章都唔夠用

很想裝上  審判鎚  重擊  十字  連鎖  側踢  雷神鎚  審判力量 v__v
回復

你fd比人果個ac係國服ac??
回復

十字軍招32魔大一下打落去爽YY:lol
回復

我4個技能紋章都唔夠用

很想裝上  審判鎚  重擊  十字  連鎖  側踢  雷神鎚  審判力量 v__v ...
Samlee556 發表於 16-7-2011 13:11

十字,連鎖,大技,一擊
搞掂= =
回復

你fd比人果個ac係國服ac??
★funG×' 發表於 16-7-2011 13:14

係  佢唔玩所以比我打理

十字軍招32魔大一下打落去爽YY
1921680196 發表於 16-7-2011 13:16

你指重擊- -?
回復

十字,連鎖,大技,一擊
搞掂= =
jimmg12 發表於 16-7-2011 13:19

雷神鎚我唔係好想裝- -''  至少打到3 HIT 10w  清怪完全夠  打小王都夠
回復