查看: 3660|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 比人搶場,,條友仲大條道理...

話說係甘既,,
我就同我FD係11點45分打魔天打到3點,,之後我FD補習,,得番我一個人打,,
打打下魔天,,吾知吾覺打到3點半到,,
甘我就係公頻打放野,,之後當然有人收LA,,甘我就用第2個AC(吾係打緊魔天果個AC)
之後就行左幾步,,就彈左2個AC,,仲有1個AC未彈,,係度企場,,
點知有條友黎左,,自己搶左個場,,問都吾問,,
我就同佢講個場有人,,佢岩岩吾小心彈左,,入緊黎(良好USER當然會比番我LA)
佢就話都冇人打緊,,我咪同佢講叫佢吾好搶場,,岩岩彈左,,
條友就好串甘話,,我一早打緊,,彈左咋,,應該係你搶我場至係(我由維護完就同我FD打緊魔天,,佢點一早打緊?_?)
甘就比佢搶左個場LA
*場上已有3個企手,,有1個掛攤寫<此場有人>*
http://img148.imageshack.us/i/20091024154256.jpg/
其實條友之前都收錢帶人打天升LV,,但有次佢收做錢就走左(好多人都可以做證的)
回復

我可以做證..我1點至2點果陣見到你同你fd打緊天..帶緊人=)
回復 支持 反對

依.. 照你咁講  大家有方法可以霸場喇
只要同爆緊果個人講  我之前係到爆緊嫁 不過彈左咋麻  唔該比返個場我  唔係我唱衰你
回復 支持 反對

我可以做證..我1點至2點果陣見到你同你fd打緊天..帶緊人=)
eric1608 發表於 24-10-2009 16:58

吾該哂幫我做證^_^
依.. 照你咁講  大家有方法可以霸場喇
只要同爆緊果個人講  我之前係到爆緊嫁 不過彈左咋麻  唔該比返個場我  唔係我唱衰你
星夜仔仔 發表於 24-10-2009 17:23

甘串,,宜家好似佢吾岩...
回復 支持 反對

吾該哂幫我做證^_^

甘串,,宜家好似佢吾岩...
Kiss° 發表於 24-10-2009 17:34

咁人地見個場得1個人仲要冇人升緊  去升都好正常姐
比著你你自己都會啦係咪?
洗唔洗又開多個post咁罵人先
回復 支持 反對

有企手係度,好明顯就知有人係度爆緊拉`5通係企係度托柒`???

送d怪比人爆???會5會甘傻丫`??

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 請注意言行

查看全部評分

回復 支持 反對

有企手係度,好明顯就知有人係度爆緊拉`5通係企係度托柒`???

送d怪比人爆???會5會甘傻丫`??
PuNk; 發表於 24-10-2009 18:09

UID785142 帖子1 積分4 樂點6  @@ 係樓主黎?

你留意WOR  隻企手得[1個]
你可以話佢係路人甲.. 定係企手呢...
回復 支持 反對

7# 星夜仔仔
#6同我一齊爆既,,佢都開左幾隻企手,,我又開左幾隻,,甘企手算吾算得番[1]隻???
回復 支持 反對

你自己都話個[企手]得1個

仲5係企手??
回復 支持 反對

7# 星夜仔仔  
#6同我一齊爆既,,佢都開左幾隻企手,,我又開左幾隻,,甘企手算吾算得番[1]隻???
Kiss° 發表於 24-10-2009 18:23

之後就行左幾步,,就彈左2個AC,,仲有1個AC未彈,,係度企場,,
我都係睇你篇文嫁咋.. 你咁講只可以話你自己講解得唔好.. 無謂自打嘴吧
回復 支持 反對