打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 我真係忍唔住啦~你地咁樣話牛奶仔(新增圖片)!

我係攪攪震依個團既時間雖然唔長
但係我覺得牛奶都冇乜問題姐
佢對團員都唔錯
唔知點解個個講到佢咁衰
其實有時衝動都係人之常情姐
希望大家有客觀既評價
                                                by野
回復 支持 反對

我係攪攪震依個團既時間雖然唔長
但係我覺得牛奶都冇乜問題姐
佢對團員都唔錯
唔知點解個個講到佢咁衰
其實有時衝動都係人之常情姐
乂野鼬鼠乂 發表於 29-6-2009 22:01

咁佢都衝動左好多次 [[onion_59]]
回復 支持 反對

少數民族大房 就是邊個HIC
攻城姐點解未分勝負就要人生攻擊嗎?
玩一隻GAME 姐有必要連人地父母親也拉起黎講嗎
有必要鬧人母親嗎?難道HIC這樣*才說*有品嗎?
D人口口聲聲話入少數民族 反冇品牛奶
如果你地覺得 一個人玩GAME都要拉埋人地父母親既
咁你地就會覺得HIC有品
但係你地睇睇團入面最高地位既大房 都要係未攻城前問候別人母親
講到尾都係大家比樂古呢個版本影響 原本唔識情既都覺得牛奶仔係衰人
樂古係比巨商玩家反影游戲中既點滴既好平台 而唔係人生攻擊既平台
令到讀者/玩家 比一D牛奶仔既敵人渲染左誤解左
勝敗係兵家常事
希望為牛奶感到不憤既人就算幫唔到牛奶
都可以對牛奶改觀
因為你地既一分一力都會默默支持到牛奶
令唔知情 而反佢既人能改變觀點
本人在此多謝各位 睇本人既回貼
棋怪上
回復 支持 反對

大家好..我係巨商一名寂寂無名既玩家

重玩巨商 ..攪攪震都幫左我好多,..答價 借兵都好樂意

剛玩返就攻城..雖然吾知咩事 但略有所聞..

因為一d小事..搞到e+咁多標題 個個話攪攪震@@

平時見到咁多話柒奶既貼 我都會一笑置之..

因為佢地吾會去分析 了解 ..

當中一D吾知頭 吾知路既人加巴口 更讓我覺得很可憐

如果一個人做事都要埋沒良心講野既 我比較鐘意柒奶直腸直肚

好過 一d團大房 一有攻城戰 只識得係樂古開貼 造謠生事 誤導讀者

打得出黎 可能會得罪某d朋友 但對吾住..

by混
回復 支持 反對

哦..咁即係之前咁多人出黎數臭佢都係老作既?
咁唔通人地有晒証據話某人昆人野/某網吧有木馬
之後人地入黎小佢都唔得?
你咁唔鐘意言論自由唔好上論壇囉^^
論壇個論係代表討論呀大哥=]
我想講呢粗魯唔係罪
我比起好多人(最少果D盲目附和的人)明白牛奶為人
佢係團頻度都講左好多人生道理
試問一D未做過團友既人有冇機會睇到呢?
其實你地睇到的係佢對自己唔中意既人既粗魯對話
牛奶就係一個咁直腸直肚既 ...
^.^o 發表於 29-6-2009 09:15 PM

人生道理依d野..
好主觀架je..
你認為岩同唔岩都係你個人既事
可能有人係隨波逐流
不過我認為做人最緊要係隨心所欲
要憎邊個要鐘意邊個唔洗經你認同啊?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我入左攪攪震都只不過係短時間得2個月到,同牛奶仔最初跟本唔識,但有一日
佢幫我一個好大既忙,之後我知道佢份人係好肯幫人,對團員無分彼此,相信入過
我地團既人都會知道牛奶仔份人係點...凌晨1點幾帶我吸經吸到5點幾,仲要我同
牛奶仔係完全唔熟佢都肯咁做,有幾多個大房會咁做?個個都知佢唔鍾意升lv打怪
,佢都肯幫手,證明佢個人跟本唔係d人講到咁差....
回復 支持 反對

依個只係例子..咁唔通有post話人昆人野
之後商1/2/3既人入黎插佢
之後就會有人話"根本就係搵埋一班唔關事既人黎攪事,.然後攪大件事..
你地斷章取義,,將小事放大,.其不足之處就被人吹捧.."
咁樣係岩既=]?做錯事既人就應該比人插
唔關事就唔插得?佢之前比人數臭咁多樣野無樣真?

少數民族大房 就是邊個HIC
攻城姐點解未分勝負就要仲交呢?
玩一隻GAME 姐有必要連人地父母親也拉起嗎
有必要鬧人母親嗎?難道HIC這*才說*有品嗎?
...
^.^o 發表於 29-6-2009 10:03 PM
唔通你認為牛奶係隻game無認人地小過人地父母?
回復 支持 反對

無錯,我都好認同樓主
樂古既人更本不了解該人的行為,性格,事件經過就會插把口埋黎罵人不是
人地講幾句野,就信到十足(epecially 其他server既玩家)
有時真係火都黎埋

話雖如此,我對牛奶仔的品格仍有保留
回復 支持 反對

好可能一陣 又有某一群入黎話

"牛奶仔又俾左幾多利益大家, 個個咁賣力幫佢, 一定收左唔少著數啦"

一方面就話牛奶仔攻城次次唔分錢, 目的係咩, 咪又係想話牛奶仔私吞D錢

而家又話牛奶仔俾左著數我地,目的又係咩, 咪又係想話牛奶仔賄賂我地幫佢講好說話。

數黎數去,都係想講牛奶仔既不是...

一次賄賂百幾人, 真係好難度呢//..
回復 支持 反對