打印 上一主題 下一主題
收起左側

我想問邊個職業玩PVP最勁??

PVP???????????????????????

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 無意義回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

我應為魔統pvp勁d-3-
回復 支持 反對

pvp梗係用魔統啦

魔統單技超勁

魔動唔通用黎爆人咩=0="

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
反町◎笨貓 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 1999) 於 11-2-2008 00:38 發表
一定係銃戰最好
首先爆速
屈幸開圓舞
再開分流
再開天眼
你自己計下80LV的話銃戰咁做可以有幾高命中就明白了

但我覺得魔統勁d
圓冇~>禦魔~>疾影~>獸印
咁吾系勁d咩,,仲加埋魔攻

評分

小夜* + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

靈鬥,,物攻勁
吉都吉死人

評分

小夜* + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

銃戰勁d
命中又高回又高

評分

小夜* + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

我覺得魔統最勁-0-
回復 支持 反對

雖然我同意魔統and統戰p好勁
但系以家亞c人都好屈 - - 先5好理魔系亞c(尼個系是升lv用的)
戰系亞c人先屈 因為個個技都系比你玩 one on one 個種 再+埋勁高攻...不過有小小5好ge就系d防5算好高..不過有埋太陽s ge話 基本可以話系同魔統and統戰 一樣甘勁  (仲有一樣野就系亞c人好型  @v@)

評分

小夜* + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 殺人小年 於 17-2-2008 07:09 PM 發表
只要你高lv咩使都得!
魔統秒人勁 有惡k佢自己招35lv技同40lv技都屈機ga如果有埋暗影姐係加1500-2500攻or魔攻你自己話秒人勁唔勁,有人用暗影加惡k打星女扣1m8再加埋暗影加太陽or聖誕,可以再扣1500上,姐係2招秒星女 打人更加唔洗講仲有我想講佢果2招功技係連續技來,姐係好似會彈左幾次你扣人的血,你話幾錢幾錢咁扣咪好勁^^  

魔動魔功勁 用得魔動都有好多魔,都攻技又多,屈人屈得好勁(間獸,血色超勁)

0鬥我就覺得呢隻野功加防都ok,但pk都唔係好用呢隻好d,因為防高攻高但冇技勁得火神,仲要火神都唔夠魔動扣野勁,魔統更加唔洗講

聖0可以一路=血+mpwp同人打 所幾好玩 但小心比人秒

黑人我覺得幾好阿!魔亞c轉左型態之後再用埋個招神龍,高你7lvd人都扣佢80%再用惡k就死啦佢

守劍唔好用阿防高但攻普通冇用頂到人幾下就死啦

本人得咁多資料,高人唔好見怪我只係d50幾lv人

最後我都係覺得魔統最勁!但你like咩就咩唔好信哂我地= =

AH, 點解你只係魔銃講刻紋其他職唔講?
靈鬥開暗影新技再開惡擊會勁譆你講既魔銃用惡擊
回復 支持 反對

靈鬥最勁 -0- ....永遠支持靈鬥,靈鬥是最勁的 -v-
回復 支持 反對