樂古Nakuz

標題: 外掛人士,請珍惜巨商 [打印本頁]

作者: 天下乂無雙    時間: 28-12-2016 02:08
標題: 外掛人士,請珍惜巨商

今次個活動搞到我對官方好_失望,成個活動好似俾外掛玩咁
成條大街都係外掛.....我地點玩?

外掛佬要搵錢,OK我明白GA.....咁你地可以升兵/打任料黎賣俾玩家
其實你地就算係咁打野賣NPC都搵唔少啦??
唔好搞到全部你地包起哂黎做掛.....
起碼留番幾樣寶/料 俾我地D正常玩家自己打
我一個普通玩家已經唔係話想搵大錢...只係想享受一下打寶GA樂趣....

我地玩得巨商GA 差唔多個個都係出左黎做野,有經濟能力
巨商要長久生存,一定要有新人入,老手回歸.....
咁先可以有足夠人買點數去延續巨商GA壽命
唔該你地D外掛佬就算要搵錢,都諗下再咁搞落去,巨商仲可以玩幾耐....
農夫都要識輪耕,休耕....斬完樹都要種番
咁先可以永續
好好地一個港巨已經俾你地搞到半死....
係咪台巨都要搞死埋

你地外掛佬唔該自己團又好 開個GROUP又好   傾下點樣留番小小空間俾玩家
例如:晚上12後先開外掛 OR 留番1~2樣寶物俾玩家自己打黎玩下

PS:可能你地覺得我支持緊外掛存在,但我係絕對唔支持,只係明白到外掛會永遠唔會死
ANYWAY 都係廢UP   我知道外掛佬都係唔會理
巨商條命都係咁大.....
作者: JIMMY8600    時間: 28-12-2016 02:28
班外掛其實都好難會傾掂數
大家都想做揾最多個個,無人會肯讓步
係佢地角度,玩搞死左隻game,咪搞第二隻咯,點會考慮我地玩家
橫掂你點_佢地,佢都係賺到錢,所以對佢黎講無咩所謂,有錢賺就得
作者: 天下乂無雙    時間: 28-12-2016 02:31
如果隻隻game都揾到錢
可唔可以去搞其他game....巨商好多人都有十幾年感情
作者: JIMMY8600    時間: 28-12-2016 03:03
天下乂無雙 發表於 28-12-2016 02:31
如果隻隻game都揾到錢
可唔可以去搞其他game....巨商好多人都有十幾年感情

話唔定佢地係同時搞緊幾隻game,橫掂外掛都係自動波,佢地開住部機就得
作者: MatthewasaBI    時間: 28-12-2016 09:37
不能同意更多 但系簡單離講 巨商對我地玩家系一種情 一種回憶 但系對外掛 理__得你乜巨乜巨咪遊戲其中一個賺錢途徑 冇感情既野 轉頭就飛得 講講下好似有d隱喻咁 科科
作者: 尖尖碰碰拳    時間: 28-12-2016 10:02
外掛佬的心態一向都係殺雞取卵
隻GAME會點發展根本唔在乎
作者: sam8214088    時間: 28-12-2016 12:58
尖尖碰碰拳 發表於 28-12-2016 10:02
外掛佬的心態一向都係殺雞取卵
隻GAME會點發展根本唔在乎

比起外掛佬 官方抽裝更殺雞取卵..

作者: arhoronald    時間: 28-12-2016 13:14
sam8214088 發表於 28-12-2016 12:58
比起外掛佬 官方抽裝更殺雞取卵..

隻game會咁,官方最大債任,比埋1:1佢都唔封人,game會死都係死係代理手
作者: 春陽面    時間: 28-12-2016 17:17
港巨 台巨 遲早GG
作者: 巫女    時間: 28-12-2016 22:48
想唔同外掛咪玩韓服
作者: PMSK1314    時間: 29-12-2016 01:06
巫女 發表於 28-12-2016 22:48
想唔同外掛咪玩韓服

講到明外掛

主要目的緊係搵錢

邊到油水重 咪去邊到囉

算把啦................

現在外掛以經變成巨商的認為的一份子

封多少就開多少

作者: wc030201    時間: 29-12-2016 03:55

如果有定期課金支持官方 我又唔覺得外掛有幾影響你。

點品個價永遠都跟gm錢掛勾

有外掛,變相gm入面的野價值下降,課金者更易下。

不課金者,白手起家咪收返個外掛。

官方夠唔想玩家現金交易啦,啲玩家咪又係做。

你唔買外掛野,我又唔信外掛會生存到。

人人只幫親官方,零現金交易,我就唔信隻gm會無收入會接。

最大問題玩家加外掛 搶哂官方食。

作者: 巫女    時間: 29-12-2016 11:33
PMSK1314 發表於 29-12-2016 01:06
講到明外掛

主要目的緊係搵錢

好彩我係韓服玩得開心過台巨  又唔駛理外掛多多聲  
物價又平  大家玩得好和諧
作者: alan7788hk    時間: 29-12-2016 13:13
wc030201 發表於 29-12-2016 03:55

近來少見你分享印巨情報, 仲有冇間唔中玩下? 我有睇你D post, 發覺我同你玩法都相近, 輕鬆打下料賺少少錢換下裝, 所以都係冇玩港台巨而係國巨玩
作者: 狗龍X    時間: 29-12-2016 22:41
話你咁講外掛,小心某版主封你。
屁王冇解掛,版主冇幫外掛
飄雪非掛團,祖斯用手打錢
作者: wc030201    時間: 30-12-2016 03:31
啲人一味講到好忠臣,好喜歡隻games,實際咪又係做啲破壞緊官方搵食,玩家唔收gm錢,唔收ac,人人買點換gm錢,外掛再多,都係咁玩。
作者: htse    時間: 30-12-2016 10:23
所以我買點,一蚊都唔會比錢買game 錢。
作者: foolruner    時間: 30-12-2016 11:14
wc030201 發表於 29-12-2016 03:55

始終每人都會儲一些遊戲幣(不論現金買還是點買)
單通漲都夠死
作者: wc030201    時間: 2-1-2017 18:25
foolruner 發表於 30-12-2016 03:14
始終每人都會儲一些遊戲幣(不論現金買還是點買)
單通漲都夠死

通漲 課金 仲低玩
大本孫子幾SET神裝
作者: foolruner    時間: 3-1-2017 10:33
wc030201 發表於 2-1-2017 18:25
通漲 課金 仲低玩
大本孫子幾SET神裝

但已課的金就縮水
作者: mrjchan0122    時間: 3-1-2017 13:01
難聽講句 白手起家難過做狗 個個新手post都叫人課定啲先開始
作者: wc030201    時間: 4-1-2017 01:03
foolruner 發表於 3-1-2017 02:33
但已課的金就縮水

己課金....就不叫定期課金~

已課的金就縮水-->隻GAMES停收入咪收當

通漲對於定期課金人士 大大有利~
作者: wc030201    時間: 4-1-2017 01:04
mrjchan0122 發表於 3-1-2017 05:01
難聽講句 白手起家難過做狗 個個新手post都叫人課定啲先開始

起家從來都係新SER先會平加啦~

就算無外掛...物價都只會上升 不會下降~
作者: kaka    時間: 7-1-2017 00:44
巨商本來係個好game,好多人唔玩係因為外掛

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hrmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2