樂古Nakuz

標題: 財爺派完$_$教沖36啪裝! [打印本頁]

作者: MING仔==    時間: 27-7-2013 23:15
標題: 財爺派完$_$教沖36啪裝!
其實好易既姐首先1件9裝(廢話)

先講36啪 幾時出喇~
好似岩岩出完36果陣~如果36啪時間過左會係35啪
35啪會到34啪之後會係31啪~
31啪過埋會係30啪,30啪再上係33啪,33啪再上就係36啪

原理好簡單
36->35->34->31->30->33->36->35->34.....一直係甘

36啪大概係維持2分鐘左右~過左就要等應該約5分鐘先會再出36啪
過左36啪其間你點洗都5係再出36啪,想要36啪?等約5分鐘喇!!!

只要係36啪果陣出到你件裝,心目中既S就OK鳥!願你成功!_!

PS. 洗鬼同人收裝咩!_!靠自己好過喇BY MING369963
作者: asd77998    時間: 27-7-2013 23:57
好耐都冇睇到3X%  都系10% 20%
作者: MING仔==    時間: 28-7-2013 00:03
洗得多你就知我上面點洗
好似你甘講洗極都10%20%其實你禁得快左
我洗果方法係甘如下:
當出左36%喇!岩岩洗完佢咪會彈個BOX既
等出彈左出黎快數3秒關左佢洗會係 13/17%再洗23/26/27
再洗就上33/36% (33%即係手快...下轉慢番少少就會上番36~)
如果洗到出35%即係36%過左要等約5分鐘再洗先會有36%出現
祝你好運
作者: abdcefg    時間: 28-7-2013 13:39
回復 1# MING仔==

嘩..你狗黎嫁??我係FB群組POST教學.你COPY黎呢到.扮曬你自己教學咁..好型WO
作者: skeia    時間: 28-7-2013 13:54
幾有用
作者: asd77998    時間: 28-7-2013 18:25
FB系咩群組可以貼比我睇?
作者: MING仔==    時間: 28-7-2013 19:25
回復  MING仔==

嘩..你狗黎嫁??我係FB群組POST教學.你COPY黎呢到.扮曬你自己教學咁..好型WO ...
abdcefg 發表於 28-7-2013 13:39

你老未就狗~我MO FB嫁WO你咪ON9就真,你FB群組POST教學比條LINK黎睇下5該我想睇下
5好大隻廣~
作者: oggselina    時間: 29-7-2013 03:04
樓主可唔可以解釋下
睇左好多次都唔明
應該幾時禁先會36%?_?
作者: MING仔==    時間: 29-7-2013 10:06
樓主可唔可以解釋下
睇左好多次都唔明
應該幾時禁先會36%?_?
oggselina 發表於 29-7-2013 03:04

#1#3 都睇5明?
你講下里點洗多數洗到D咩%出黎
作者: kwai-kit    時間: 29-7-2013 10:15
#1#3 都睇5明?
你講下里點洗多數洗到D咩%出黎
MING仔== 發表於 29-7-2013 10:06

其實我都睇唔明....
我多數洗到13-17%同31-36%~
作者: 叛逆小魚    時間: 29-7-2013 10:54
唔明
出到36姐係等多5分鍾洗第二件可以又係出36%?

我一合多數都係10幾ja wo
作者: oggselina    時間: 29-7-2013 12:09
可能我蠢=_=
睇唔明
我知道左個次序咁又點?_?
我唔識點用出黎/_\
作者: MING仔==    時間: 29-7-2013 12:32
喇有D人口尼鐘意 36%出左等人巨彈BOX 數夠特定秒數再禁就36(呢招我5用~LAG一LAG好易變)
當出左36%時間
我洗呢就係甘->36%等彈個BOX->快數3S關左個BOX即在洗->會13/17%->再洗會上23/26/27%
再洗就會上33/36%(如果係33%就手快左~收慢少少)同樣如果出23%收慢少少再洗就會上36
如果個SER 疾左下好似17%上30%要即刻禁洗先會36%
36%維持2分鐘左右~好快完(完左要等約5分鐘先會再有36%出現)
作者: timothyzee    時間: 29-7-2013 20:03
我想問係咪要用SK1/2?
作者: oggselina    時間: 29-7-2013 20:22
ming仔我好似明左少少 =)
姐係一開始唔理..總之合左第1次36先
之後就用你個方法,數3秒再合??

"快數3s"係咪真係數3秒@@
作者: MING仔==    時間: 29-7-2013 21:26
ming仔我好似明左少少 =)
姐係一開始唔理..總之合左第1次36先
之後就用你個方法,數3秒再合??

"快數3s"係咪 ...
oggselina 發表於 29-7-2013 20:22

我果個快數3S應該差5多=現實時間1.5秒到-,-總知試得多你就知我個方法係點0.0
36%出果陣大約維持2分鐘好快過
過左要等約5分鐘先再出現~
作者: timothyzee    時間: 29-7-2013 22:19
姐係先等36% 再用個方法?
作者: oggselina    時間: 29-7-2013 22:31
試試先! =)
作者: 小湊    時間: 30-7-2013 00:35
完完全全聽不懂!
作者: HaliloviC    時間: 30-7-2013 08:57
喇有D人口尼鐘意 36%出左等人巨彈BOX 數夠特定秒數再禁就36(呢招我5用~LAG一LAG好易變)
當出左36%時間
我洗 ...
MING仔== 發表於 29-7-2013 12:32

你呢個係洗到第一次36洗第二件先用到
問題係我連第一次洗36都識
作者: oggselina    時間: 30-7-2013 14:23
問題係我連第一次洗36都識 ...
HaliloviC 發表於 30-7-2013 08:57

求教@@
作者: MING仔==    時間: 30-7-2013 16:46
問題係我連第一次洗36都識 ...
HaliloviC 發表於 30-7-2013 08:57

難道你甘講!?即係你覺得36% 過左2分鐘後唔洗等約5分鐘先再出現36%?定係其他野-.-?咩連第1次洗36都識?你指係36%時段你可以直洗36%?定咩?
作者: oggselina    時間: 30-7-2013 16:49
MING
其實我試過..
你個方法其實好空泛
我而家淨係知道d %係會有次序
但係我仲係get唔到點樣合
作者: MING仔==    時間: 30-7-2013 17:16
冇圖可能有D人的確唔太清楚
但我相信好多洗慣裝既人知我講咩
唔明就算喇~.~我都懶得再回
算吧喇~我唸住GAME玩5長...快GG
作者: oggselina    時間: 30-7-2013 17:17
算啦唔緊要@@
作者: ronwon99    時間: 1-8-2013 15:50
我之前試過有一次30 -> 33 用左分半鐘

但其實有36%都無乜用, 好多時都係廢s/低秒s :'(
作者: youwin123    時間: 5-8-2013 13:53
我想問我36>23/26 之後落番3
係唔係因為過左2分鍾時間 連續洗36%有時限
要等5分鍾再合?
仲有我成日洗到2/4/9/14/19/27/29 有無方法可以洗到36
定話要亂洗到36%先開始
作者: 石更才察月翏    時間: 7-8-2013 07:21
我依家洗到23%再合就99機會合到36%
要合完23%就泥岩岩出個skill success個視窗即刻再合多次就會變36
作者: 31941684    時間: 8-8-2013 15:23

每11秒1個round,彈個box出黎=第5秒
得31-33% 第12秒合可以上番36
2-4%數10秒亦可以上番36
34-36% 數11秒再合=合番34-36%
簡單講句,你可以彈個box再按完ok之後數6秒
就可以合番之前果個%
當由36去到33%
就可以上番36 方法:33%等12秒合>2%>等10秒合>33%>等12秒合>36%
合3次可以由33%上番36%  所以而家既s其實無可能低過34

ps:以上資料只適用於9裝
大家可以download音樂拍子機數秒數
作者: shat5201314    時間: 9-8-2013 09:05
每11秒1個round,彈個box出黎=第5秒
得31-33% 第12秒合可以上番36
2-4%數10秒亦可以上番36
34-36% 數11秒再 ...
31941684 發表於 8-8-2013 15:23

12秒? 12秒已經打左個轉, 正常33 快速合埋 上到36
大前題係你起步% , 唔係6,7,9,10 你都唔會合到36 . 7/10就一定36, 6,9 都仲可以合幾次 之後就變返35
同埋出s有都有技巧 , 咁當然運氣係必要啦
洗s要有殺錯,無放過
6,7->36 , 卡合=10次 sk合=7次  , 速度要快. 要快到佢合裝d音樂未完 你已經禁第2次 , 洗足次數 你就一定36%
9,10->36 卡合=9次  sk合=6次        同上
如果你見6,9 開始合唔到36啦 變左35, 你就可以休息 過多3,4分鍾再合過吧
作者: 31941684    時間: 9-8-2013 14:03
12秒? 12秒已經打左個轉, 正常33 快速合埋 上到36
大前題係你起步% , 唔係6,7,9,10 你都唔會合到36 . 7/10 ...
shat5201314 發表於 9-8-2013 01:05

S一定11秒一轉 1秒升3% 33升36一定12秒 唔信你自己試
作者: shat5201314    時間: 10-8-2013 12:48
回復 31# 31941684

我就無留意呢d. 唔清楚 但我既方法都唔會有錯
都係一樣36%姐

不過出s係有次序 , 你既方法就可以洗耐d 但相對出全頂s既機會細左
作者: 心醉的海洋    時間: 12-8-2013 20:43

其實好簡單 1-36 係一個迴圈數 而迴圈一次大概係10-11s
一開始只要求其合一次 例如合到2% ,只係數9s 就會係34 / 35 / 36
為什麼不是準確至36呢? 正如樓主所講 系統隔(某)分鐘係會有+ , -
如果你合到35,一定時間內無可能合到36
好喇,經過一段時間,系統會張35-1
你就會合到34,絕對合吾上35 / 36
再黎經過一段時間,系統-1
此時你將會合到30% <--絕大部分都係
咁你就可以數大概11-12s 會升上33%
再數11-12s 就會上36...
然後,請準確數迴圈時間,不斷36將會出現

好喇,大家會問...點數呢? 心算確實未必下下準
今日教大家個小貼士...就係你f8入面,所有卡/裝都會一秒閃一下
而呢個睇裝數既方法好小人講出黎,會吾會係我原創@@?

明了吧?
吾明幫不了你
((注,不行就別再試,我將此方法教授親朋,無奈腦殘送入青山了....
作者: Joe.Y    時間: 20-8-2013 22:03
其實好簡單 1-36 係一個迴圈數 而迴圈一次大概係10-11s
一開始只要求其合一次 例如合到2% ,只係數9s 就會係 ...
心醉的海洋 發表於 12-8-2013 20:43

我諗我明你講咩,我估你應該係講由1去到36%共需大約10秒鐘,
頭嗰10秒鐘完左之後,第2個10秒鐘係由1-36%既第2個循環。
我有冇get錯?
作者: Joe.Y    時間: 20-8-2013 22:53
本來有個頂隱36%,但最後合左個35%加速鞋6秒,但個上S好廢
好靠感覺,真係好需要節奏感,有次3%,數完10S即合,變左7%:Q,可能自己數慢左

BTW,我想問合skill既種類(e.g隱形,加速嗰D)有冇分次序同秒數?
作者: 31941684    時間: 21-8-2013 00:00
本來有個頂隱36%,但最後合左個35%加速鞋6秒,但個上S好廢
好靠感覺,真係好需要節奏感,有次3%,數完10S即合,變 ...
Joe.Y 發表於 20-8-2013 14:53

其實由1-36%必定系11秒 建議你可以放只錶/鐘響電腦面前睇住
如果唔記得數到幾多秒點算呀?教你個方法  佢彈個ok視窗既時候就去到第5秒(必定)
到時數多6秒就可以開始合 有時出到32%左右或者2-4% 可以加減1秒鐘  因為1秒大約跳3%
而降到35%既時候  基本上等多4分30秒就可以再次合到36%

教多個合8裝既方法  因為而家好多人要合土魔8轉轉
8裝其實唔洗等 因為任何時候都有機會合到32% (8裝頂%為32)
大家可以每10秒合1次 而每10秒可以令1件8裝+1%或不變  例如件8裝本身30%   10秒後再合 就會上31% 或者keep住30%
當去到32% 大家合唔到想要既S 就等9秒再合  咁件裝就會由32% 再次跌番29%-30%  一直無限loop 就可以合到8裝想要既S

7裝研究中  搵到有規律再分享比大家
作者: Joe.Y    時間: 21-8-2013 15:57
其實由1-36%必定系11秒 建議你可以放只錶/鐘響電腦面前睇住
如果唔記得數到幾多秒點算呀?教你個方 ...
31941684 發表於 21-8-2013 00:00

你個方法好work,合左個金鐘罩1.5(36%)
作者: vios688    時間: 22-8-2013 12:28
哦搞掂,,幾笨都好,,用左2日時間識左,,宜家都轉S 問題...
點樣可以轉到靚S.. 我成日都係禁垂禁盾禁鞋禁劍 禁乜禁物10-13秒左右...
個斧想忽防都抽唔中,,, 雖然頂%但個S唔係我想要,想要忽防斧都唔得!!!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hrmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2