樂古Nakuz

標題: 7仔問價post-(11月29日: 暫停止更新) [打印本頁]

作者: S7EVEN    時間: 3-8-2010 22:44
標題: 7仔問價post-(11月29日: 暫停止更新)

11月29日更新:
由於新event, 新skill的來臨, 部分裝備價格的升跌都有不同
e.g. 頂降劍+破防0.5秒36%  --> 升值 (以用作sk2-1)   e.g. (水劍) 0.5-1億--> 約2-5億(估計)
e.g. 頂降劍+破防2.5秒36%  --> 降值 (更多的雙頂裝出現) e.g. (水劍)80億--> 約40億(前幾天見的新價)

這個post將暫時停止運作, 直至另行通知, 多謝各位一直的支持!!
======================

有見問價post經常出現, 而有時發問者又得不到有效的解答,
所以希望能在此解答各新手有關韓彩各裝備/不同物品的價格, 助你更容易買賣
我韓彩ac是"licone" (7仔) 前ac:S7EVEN

請留意:
1. 請寫清楚裝備, 等級, s, 金數, 或相關資料
2. 價格只供參考, 另價格經常浮動, 請多加注意因為不同event的影響
3. 我見識有限, 可能有些裝備未能估值, 或是某些比較少見的裝備價格差幅會較大
4. 我的價可能與其他人的價可能有所分別, 請自己判斷 我 或 其他回答者 的參考價值
5. 盡量每日回覆一次, 遊戲內請勿找我問價, 我只會在這裡回答 (同時可方便其他人參考)
6. 歡迎其他人幫手答價, 但如果不是太清楚價錢的請不要亂回答以免影響發問者
作者: ewq321234    時間: 3-8-2010 22:46
水劍9 27傷 禁攻3秒 26拍 4日金 ,直幾多彩金??
幫幫手T.T
作者: S7EVEN    時間: 3-8-2010 22:47
0.5-1左右
作者: AvrilYin`    時間: 3-8-2010 22:47
呢家一開始!訓練完送左啲裝係唔係100日之後就無??
點解韓彩唔同港彩
要錢唔要卡!
同埋,好難同人溝通!想交易又唔知點
同人地打得人地打到你..我又打俾唔人!
想白手起家可以點??講個方法! 慢唔緊要..
作者: S7EVEN    時間: 3-8-2010 22:50
呢家一開始!訓練完送左啲裝係唔係100日之後就無??
點解韓彩唔同港彩
要錢唔要卡!
同埋,好難同人溝通!想交易 ...
AvrilYin` 發表於 3-8-2010 22:47

1. 完左100日, d 裝可以交易
2. 最主要用彩金交易
3. 玩玩下就睇得明(少少)韓文
一般新玩家可先用英文溝通, 或可參考其他教學post (有教打韓文)
作者: soderek9687    時間: 3-8-2010 23:19
火劍9上傷36 下禁s11.5秒32 大約直幾多 thx~~
作者: S7EVEN    時間: 3-8-2010 23:27
火劍我估0.7-1.2
作者: soderek9687    時間: 3-8-2010 23:31
仲有小小野想問 岩岩合左幾個s 火杖9頂傷下禁射2秒32 火甲9上傷-9 下鈍攻5.5秒36 e d都直幾多錢
<中等價> 唔該你...!!
作者: 浩-[    時間: 3-8-2010 23:49
風仗頂降頂禁轉how ^^
作者: 7+11    時間: 4-8-2010 00:37
1.風鞋9 頂大 6/36 (魔鞋)
2.風鞋9   頂大3/36 (隱)
3.水鞋9 頂大6/36
分別幾錢??
煩請彩金同hkd 都報價 thank~
作者: j32738    時間: 4-8-2010 12:47
1. 完左100日, d 裝可以交易
2. 最主要用彩金交易
3. 玩玩下就睇得明(少少)韓文
一般新玩家可先用英文溝 ...
S7EVEN 發表於 3-8-2010 22:50

第2有d補充
用彩金交易係因為有d裝用晒卡都交易唔到(因有d裝值>4m卡)
作者: hkhkhk333    時間: 4-8-2010 14:32
請問
1.火弓7 頂傷 禁S 11秒22拍
2.火吊9 27MP 隱形1秒35拍
3.火劍9 頂傷 禁鞋 11秒33拍
4.火鞋9 頂大 隱形3秒22拍
這些值多少?
作者: 高處不勝寒    時間: 4-8-2010 16:36
火杖頂降9 毒-5 35% 3XX金
作者: SD機戰    時間: 4-8-2010 18:44
火杖9頂傷下禁射2秒32  2億-3億
火甲9上傷-9 下鈍攻5.5秒36 2億5已上

風仗頂降頂禁轉 2億5已上

風鞋9 頂大 6/36 14億已上
風鞋9   頂大3/36 14億已上
水鞋9 頂大6/36  14億已上
彩金1億=10$-20$

火弓7 頂傷 禁S 11秒22拍 5千m已下
火吊9 27MP 隱形1秒35拍 2億
火劍9 頂傷 禁鞋 11秒33拍 2億5
火鞋9 頂大 隱形3秒22拍 2億

火杖頂降9 毒-5 35% 3XX金 3億5已上
作者: 浩-[    時間: 4-8-2010 18:54

風鞋9 頂 ...
SD機戰 發表於 4-8-2010 18:44

最平2億5?
作者: 浩-[    時間: 4-8-2010 18:55

風鞋9 頂 ...

風水鞋頂魔鞋<<<14億最平?
作者: 殤傷    時間: 4-8-2010 19:03

風鞋9 頂 ...

風鞋9頂大 6/36最少都成25E啦.
作者: hkhkhk333    時間: 4-8-2010 19:05

風鞋9 頂 ...

哇,真系多謝o西你
原來火吊9 27MP 隱形1秒35拍 2億
等我還賣2000萬
好彩賣5出,沒蝕到

作者: 浩-[    時間: 4-8-2010 19:06
殤傷 發表於 4-8-2010 19:03

水鞋無咁少
作者: 浩-[    時間: 4-8-2010 19:06
哇,真系多謝o西你
原來火吊9 27MP 隱形1秒35拍 2億
等我還賣2000萬
好彩賣5出,沒蝕到 ...
hkhkhk333 發表於 4-8-2010 19:05

賣1千萬都唔知有無人收ha
作者: hkhkhk333    時間: 4-8-2010 19:07
姐系幾多?
我想要實數

作者: hkhkhk333    時間: 4-8-2010 19:08
賣1千萬都唔知有無人收ha
浩-[ 發表於 4-8-2010 19:06

點解??佢又話2E?
作者: 浩-[    時間: 4-8-2010 19:10
點解??佢又話2E?
hkhkhk333 發表於 4-8-2010 19:08

問下7仔
作者: SD機戰    時間: 4-8-2010 19:46
有d裝既價錢係唔同人放唔同既錢(有d人覺得好重要好好用,有d覺得好廢)
比較平既野(5億已下),調高一d價錢都得,因為唔算好難放
收既當然壓下價啦,唔通人地風劍頂降下s廢放2十億你照收咩

好貴哥d,你諗真,係咪真係放到2十幾億,3十幾億,us哥度既貴野應該封塵啦大佬,有甘多貴野想有人買中你哥件都難啦下化?
十幾億通常係易d放既價錢ok?
收2十億,佢地係咪甘多錢先
有米既人通常係5會問價,見勁野就直接買-
作者: SD機戰    時間: 4-8-2010 19:47
姐系幾多?
我想要實數
hkhkhk333 發表於 4-8-2010 07:07 PM

姐係冇人收想收既野,真係照計都係2/3千m度,冇人收就1蚊都唔直啦
作者: SD機戰    時間: 4-8-2010 19:49
殤傷 發表於 4-8-2010 07:03 PM

頭先有人放風鞋頂大 6/36 15億
好似係24x-25x既room
作者: o咀了    時間: 4-8-2010 19:58
SD機戰 發表於 4/8/2010 07:49 PM

請善用編輯功能
作者: 40457310    時間: 4-8-2010 20:11
點解??佢又話2E?
hkhkhk333 發表於 4-8-2010 19:08

有價無市LO= ="
7-8裝韓彩有D難放,8裝仲好D
作者: 浩-[    時間: 4-8-2010 20:28
SD機戰 發表於 4-8-2010 19:49

賺1倍wo 唔收?
重有人地係問多數人放既大約價,
唔係1個1個人放既平/貴價,
作者: S7EVEN    時間: 4-8-2010 21:07
咁多v_v, 我大約答下先
火杖9頂傷下禁射2秒32 火甲9上傷-9 下鈍攻5.5秒36 = 0.7-1.5 / 0.2-0.5
風仗頂降頂禁轉 = 0-200
1.風鞋9 頂大 6/36 (魔鞋)  28-47
2.風鞋9   頂大3/36 (隱)    20-30
3.水鞋9 頂大6/36            40-55
作者: S7EVEN    時間: 4-8-2010 21:11
第2頁的:
1.火弓7 頂傷 禁S 11秒22拍 = 50萬-500萬
2.火吊9 27MP 隱形1秒35拍 = 0.1-0.6
3.火劍9 頂傷 禁鞋 11秒33拍 = 1-2
4.火鞋9 頂大 隱形3秒22拍 = 2-3?
火杖頂降9 毒-5 35% 3XX金 = 3.5-5?
作者: -ionic    時間: 4-8-2010 21:30

火杖9頂傷下禁射2秒32  (<2.5)
火甲9上傷-9 下鈍攻5.5秒36  (<0.3)
風仗頂降頂禁轉(好貴唔知幾多一定>18          問過人 多過呢個數好多)
風鞋9 頂大 6/36  (>25)
火弓7 頂傷 禁S 11秒22拍  (冇人要)
火吊9 27MP 隱形1秒35拍 (<0.25)

回風仗頂降頂禁轉 2億5
不如我5億2同你買
作者: hkhkhk333    時間: 5-8-2010 15:37
問價:
這個是由90min抽回來的

作者: MayBe.    時間: 5-8-2010 15:41

風鞋8  加速28 隱形3秒33% 值幾THX!
作者: hkhkhk333    時間: 5-8-2010 15:42
風鞋8  加速27 隱形3秒33% 值幾THX!
MayBe. 發表於 5-8-2010 15:41

27未必值好多,我建議你加金升鞋9再賣【個人意見】
作者: crazykwan12    時間: 5-8-2010 16:39
風劍6頂降   下S係挷劍 2秒 22拍    幾錢??
作者: SK~    時間: 5-8-2010 19:19

風鞋9 頂 ...

你肯定5係賣開裝..風鞋9頂大魔6/36 30-33 水鞋同S更貴
作者: SK~    時間: 5-8-2010 19:24
SD機戰 發表於 4-8-2010 19:49

15億D人搶住要拉  我最平都係收過28億~
我34/35/36拍都收過  要講最平 34收17 35收20.5 36收28
作者: 212132    時間: 5-8-2010 19:40
風劍9 頂降 禁行7秒36
土杖9 頂降 鬼射 36
風劍9 頂降 禁房 2.5秒36
土魔9 禁鞋禁s  13秒36

價格 = ?
作者: 212132    時間: 5-8-2010 19:43
咁多v_v, 我大約答下先
火杖9頂傷下禁射2秒32 火甲9上傷-9 下鈍攻5.5秒36 = 0.7-1.5 / 0.2-0.5
風仗頂降頂 ...
S7EVEN 發表於 4-8-2010 21:07

1.風鞋9 頂大 6/36 (魔鞋)  40-45
2.風鞋9   頂大3/36 (隱)    20-25
3.水鞋9 頂大6/36            50
作者: 浩-[    時間: 5-8-2010 20:15
1.風鞋9 頂大 6/36 (魔鞋)  40-45
2.風鞋9   頂大3/36 (隱)    20-25
3.水鞋9 頂大6/36            50 ...
212132 發表於 5-8-2010 19:43

風鞋30ja==
作者: S7EVEN    時間: 5-8-2010 23:16
第4頁
風盾9:0.05-0.15
風鞋3/33: 0.8-2
風劍6, 下s是禁攻吧?: ~0.1-0.2
風劍9 頂降 禁行7秒36 : 25-35?
土杖9 頂降 鬼射 36: 好難講,,1.5-5
風劍9 頂降 禁房 2.5秒36  80-95
土魔9 禁鞋禁s  13秒36 : 2-6
作者: 7+11    時間: 6-8-2010 02:13
個個d價都唔一樣

係咁 我放風鞋9 頂大 6/36 魔鞋   = 30億!
有意 pm我~
作者: hkhkhk333    時間: 6-8-2010 08:18
第4頁
風盾9:0.05-0.15
風鞋3/33: 0.8-2
風劍6, 下s是禁攻吧?: ~0.1-0.2
風劍9 頂降 禁行7秒36 : 25-35?
土 ...
S7EVEN 發表於 5-8-2010 23:16

風劍9 頂降 禁行7秒36 應該唔止35, 60都來緊
作者: 浩-[    時間: 6-8-2010 11:06
hkhkhk333 發表於 6-8-2010 08:18

60=.=
作者: 40457310    時間: 6-8-2010 12:17

只要你鍾意,賣99E都得,問題係有無人會收= =?
作者: S7EVEN    時間: 6-8-2010 14:02

暫時冇任何跡象顯示風裝升緊值, 同埋, 60==
作者: crazykwan12    時間: 6-8-2010 14:02
火斧9頂降  幾錢到?
作者: crazykwan12    時間: 6-8-2010 14:16
火斧9頂降  禁攻1.5秒 23%
作者: S7EVEN    時間: 7-8-2010 12:22
火斧0.5-1.3
作者: ★♂狗狗♀☆    時間: 7-8-2010 15:15
回復 1# S7EVEN

風劍9 上S傷30 下S禁防2.5秒(23) 大約幾彩錢/卡到
作者: 名偵探    時間: 7-8-2010 17:52
1.水劍9 頂降 禁攻1.5秒 33%  無金
2.水鞋9 加速27 魔鞋5秒 32% 無金
3.土鞋9 頂加速 魔鞋3秒 31% 無金
4.土斧9 頂傷 禁劍13秒 31% 無金
5.土鞋9 加速27 隱形3秒 30% 無金
吾該o西.....
作者: terry1234    時間: 7-8-2010 18:20
水鞋9 頂大 魔鞋4秒30左右,,,300金
水杖9 頂降 忽防25-30,,300金
水杖9 頂降 轉圈2.5秒 25-30,,300金
以上幾多左右?
作者: andrewlee124    時間: 7-8-2010 18:56
請問
風鞋9 頂大/頂加速  2.5/36隱
風鞋9 頂大/頂加速 6/31魔鞋
風鞋9 頂大/頂加速 5/32魔鞋
幾錢左右..麻煩晒^^
作者: hkhkhk333    時間: 8-8-2010 12:38
想問下:
土劍9 頂傷  禁攻1秒 23拍
作者: S7EVEN    時間: 8-8-2010 14:40
1.水劍9 頂降 禁攻1.5秒 33%  無金 2-3.5?
2.水鞋9 加速27 魔鞋5秒 32% 無金 1.5-3
3.土鞋9 頂加速 魔鞋3秒 31% 無金  不知,,1.3-2.5
4.土斧9 頂傷 禁劍13秒 31% 無金   2-4
5.土鞋9 加速27 隱形3秒 30% 無金  1-2.5
水鞋9 頂大 魔鞋4秒30左右,,,300金  5-7?
水杖9 頂降 忽防25-30,,300金         2-3.5
水杖9 頂降 轉圈2.5秒 25-30,,300金  不知 ~2-3.5
風鞋9 頂大/頂加速  2.5/36隱             不知
風鞋9 頂大/頂加速 6/31魔鞋              ~14-20?
風鞋9 頂大/頂加速 5/32魔鞋              ~8-11?
土劍9 頂傷  禁攻1秒 23拍                0.1-0.5
作者: ujk79    時間: 8-8-2010 14:58
風弓9 頂傷 禁鞋卡片 12秒33%
風杖9 次傷 三倍34%

請問幾錢  唔該- -
作者: y01e    時間: 8-8-2010 15:30

leval fasion系咩
跪求老手1答
同埋風卡換水卡1:幾多??
作者: terry1234    時間: 9-8-2010 01:26

水劍9 頂降 轉圈2.5 / 3秒 30-33,, 300金 <----值多少?
風劍9 頂MP 350金UP....
風劍9 降9 忽防36 無金
順便問一句,,,想收轉圈圈既裝...應該點講?-.-
作者: 俊伋    時間: 9-8-2010 10:32
leval fasion系咩
跪求老手1答
同埋風卡換水卡1:幾多??
y01e 發表於 8-8-2010 15:30

level果張係升裝唔洗錢唔洗卡,風換水可以1:1~
作者: p98328    時間: 9-8-2010 12:05
我想問問  一把冇金既 風斧9 頂降 + 毒害每秒-5 36拍 值幾多-3-
作者: hkhkhk333    時間: 9-8-2010 12:48
土吊9  頂HP   隱形1秒22拍
作者: 明天攻城tom    時間: 9-8-2010 21:15
土吊9  頂HP   隱形1秒22拍
hkhkhk333 發表於 9-8-2010 12:48

0.05-0.1
少人收 無乜用
作者: S7EVEN    時間: 9-8-2010 21:44
第6頁
風弓9 頂傷 禁鞋卡片 12秒33%  不知
風杖9 次傷 三倍34%   不知,估1-2
水劍9 頂降 轉圈2.5 / 3秒 30-33,, 300金 <----值多少?  3-9掛
風劍9 頂MP 350金UP....    1-2
風劍9 降9 忽防36 無金     0.4-0.8
順便問一句,,,想收轉圈圈既裝...應該點講?-.-  "xpaqldrmf ttt" 掛
作者: S7EVEN    時間: 9-8-2010 21:45
一把冇金既 風斧9 頂降 + 毒害每秒-5 36拍  1-2?
土吊9  頂HP   隱形1秒22拍     0.01-0.1
作者: 高處不勝寒    時間: 9-8-2010 23:16
頂降火杖9 優發35
火垂 上全+9 下金中1.5 29
作者: hkhkhk333    時間: 10-8-2010 08:24
土劍9 頂傷  禁攻1秒 23拍
作者: S7EVEN    時間: 10-8-2010 23:43
頂降火杖9 優發35   2-3?
火垂 上全+9 下金中1.5 29    <1
土劍9 頂傷  禁攻1秒 23拍  0.2-0.6
作者: nelson0989    時間: 12-8-2010 15:55
水劍9 頂降 禁攻2.5秒36 400金
值多少?
作者: hkhkhk333    時間: 12-8-2010 16:46
這把超有趣!!!
風劍9 頂致命一擊  頂秒頂%禁鞋
問價

作者: DOFD    時間: 12-8-2010 18:46

風劍9傷18 頂忽無金
水杖9頂降禁移5秒34無金
火甲9損-9禁攻3秒36無金
火劍9頂降禁移5秒34無金
我想知各幾多彩金 thz
作者: andrewlee124    時間: 12-8-2010 19:33

風鞋9 36大速 6秒31魔鞋
風鞋9 40.5加速 2.5秒36拍隱
風鞋9 頂加速 3秒29魔鞋
水劍9 降9 3/36 禁攻
全無金..幾錢?? thx@@
作者: S7EVEN    時間: 13-8-2010 13:55
水劍9 頂降 禁攻2.5秒36 400金 12-14?
風劍9 頂致命一擊  頂秒頂%禁鞋  13/36%? 1掛
作者: S7EVEN    時間: 13-8-2010 13:57
第8頁
風劍9傷18 頂忽無金         <1
水杖9頂降禁移5秒34無金  ~2
火甲9損-9禁攻3秒36無金  見過1.5
火劍9頂降禁移5秒34無金  2-2.5?
風鞋9 36大速 6秒31魔鞋  10掛,不知
風鞋9 40.5加速 2.5秒36拍隱  不知
風鞋9 頂加速 3秒29魔鞋   1-2
水劍9 降9 3/36 禁攻        4-6掛
作者: crazykwan12    時間: 13-8-2010 22:13
火杖9頂降 3連21拍  
火垂9 MP22.5拍  護身罩0.5秒  27拍
水劍9頂降   攻擊遲鈍5秒14拍
水鞋9 加加速度31.5    魔鞋3秒27拍
土鞋9 魔鞋3秒36拍

唔該
作者: -ionic    時間: 13-8-2010 22:18
火杖9頂降 3連21拍  3.8
火垂9 MP22.5拍  護身罩0.5秒  27拍 0.2
水劍9頂降   攻擊遲鈍5秒14拍 1.1
水鞋9 加加速度31.5    魔鞋3秒27拍 0.5-0.6
土鞋9 魔鞋3秒36拍  0.6-0.7
作者: 細路仔之王    時間: 13-8-2010 23:13
風鞋頂大4秒魔鞋32啪200幾金值幾多?
作者: 7h01    時間: 14-8-2010 20:26

唔該我想知紅圈圈住既兩把9風劍值幾多~ thanks
作者: 高處不勝寒    時間: 14-8-2010 20:49
火鞋加速27 BP27  魔鞋4秒35%
風劍9頂降 毒-5 34%
作者: crazykwan12    時間: 14-8-2010 20:55
風劍9頂降 禁跑5.5秒28%  7日金 幾錢?
作者: terry1234    時間: 14-8-2010 21:59

水鞋9 頂大 魔鞋6秒33 365金
水鞋9 次大 魔鞋6秒36 365金
風鞋9 加速40.5 魔鞋6秒35 380金
風鞋9 加速31.5 魔鞋6秒35 370金
風斧9 頂傷 下廢S 無金
土斧9 頂降 下廢S 無金
要多少@@
作者: crazykwan12    時間: 15-8-2010 20:16
土斧9頂降忽防1秒 17拍 年金 幾錢?
作者: david2008123    時間: 15-8-2010 20:20
土劍9次降禁攻1.5秒34%
作者: S7EVEN    時間: 16-8-2010 13:53
第8頁
風鞋頂大4秒魔鞋32啪200幾金  6-10掛
風劍9頂降轉2.5/34    4-6?
風劍9頂降忽35       頂忽見過6億
火鞋加速27 BP27  魔鞋4秒35%    見過0.5
風劍9頂降 毒-5 34%     ~2
風劍9頂降 禁跑5.5秒28%  7日金   ~1.3-2
作者: S7EVEN    時間: 16-8-2010 13:56
第9頁
水鞋9 頂大 魔鞋6秒33 365金     不知,,20?
水鞋9 次大 魔鞋6秒36 365金     不知,20?
風鞋9 加速41.5 魔鞋6秒35 380金  加40.5? 不知,10-15掛
風鞋9 加速31.5 魔鞋6秒35 370金   8-10掛
風斧9 頂傷 下廢S 無金                    ~1
土斧9 頂降 下廢S 無金                   ~0.3-1
土斧9頂降忽防1秒 17拍 年金         ~1-2
土劍9次降禁攻1.5秒34%              ~0.4-1
作者: andrewlee124    時間: 16-8-2010 16:26
風劍9頂降 5/36 禁移 無金~
作者: 7h01    時間: 16-8-2010 19:31
8風劍頂傷禁攻2.5/33
9風斧頂降kb22
作者: 7h01    時間: 16-8-2010 19:33
9風杖禁移5/31
作者: SK~    時間: 16-8-2010 21:52
真係好多人問下~~ 路過~~
作者: S7EVEN    時間: 16-8-2010 22:14
風劍9頂降 5/36 禁移 無金 ~4
8風劍頂傷禁攻2.5/33    not sure, ~1-2
9風斧頂降kb22      ~1
9風杖禁移5/31    ~2.5-3.5?
作者: 高處不勝寒    時間: 16-8-2010 23:03
火垂9 上全+9 金中1.5 34%
作者: S7EVEN    時間: 16-8-2010 23:58
垂,,1-2掛
作者: 浩-[    時間: 17-8-2010 15:52
第9頁
水鞋9 頂大 魔鞋6秒33 365金     不知,,20?
水鞋9 次大 魔鞋6秒36 365金     不知,20?
風鞋9 加速41. ...
S7EVEN 發表於 16-8-2010 13:56

呢對無限
作者: 搞c棍    時間: 17-8-2010 18:40
呢對無限
浩-[ 發表於 17-8-2010 15:52

4捨5入40.5>>41
作者: 帥仔o3o`    時間: 17-8-2010 22:25
我係新手 haha ~~€
作者: 明天攻城tom    時間: 18-8-2010 09:12
水鞋9 頂大 魔鞋6秒33 365金
水鞋9 次大 魔鞋6秒36 365金
風鞋9 加速40.5 魔鞋6秒35 380金
風鞋9 加速31.5  ...
terry1234 發表於 14-8-2010 21:59

水鞋9頂大 魔鞋6秒33 起碼30-35(連金+多1-2掛)
作者: nelson0989    時間: 18-8-2010 22:14
風垂9 mp+27 邪眼6.5秒36 365金
值多少@@?
頂秒邪眼係幾多?
作者: david2008123    時間: 18-8-2010 22:17

水劍8頂降禁跑5.5秒31%
水杖8頂傷下廢S
作者: S7EVEN    時間: 18-8-2010 22:40
風垂9 mp+27 邪眼6.5秒36 365金  
值多少@@?    maybe1.5-2.5
頂秒邪眼係幾多?  8s
水劍8頂降禁跑5.5秒31%  ~1
水杖8頂傷下廢S ~0.1
作者: hkhkhk333    時間: 19-8-2010 13:58
風劍9 小降 反彈35拍

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hrmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2