樂古Nakuz

標題: 全港第3隻FPS online《Sting》即將殺入香港 [打印本頁]

作者: 鴻-    時間: 31-12-2009 21:53
標題: 全港第3隻FPS online《Sting》即將殺入香港

「天宇科技股份有限公司」繼早前宣佈取得韓國知名遊戲公司YNK所研發極具人氣度的MMORPG《Seal Online》後,今天『GC』再次宣佈取得「YNK」集團所研發的第一人稱射擊遊戲(FPS)超級大作《STING》的港澳代理權。

《STING》採用與知名遊戲「Half-Life2」相同的遊戲開發引擎,這個由Valve開發的「Source」引擎,畫面相當精細、逼真,而動作更是擬真與流暢,以高畫質及絕佳的物理運算表現著稱,精密計算的物理反射能夠讓玩家感受到更為不同的遊戲體驗。據參加過韓國封閉測試的玩家表示,《STING》的槍戰畫面非常真實,動作的流暢度與網路同步化的精準度,真的有如身歷其境。

在國籍能力方面,遊戲中一共有南韓、北韓、俄羅斯、美國、日本及台灣六個國家,每個國家各有其特性,選擇不同國家的人物,將會產生不同能力。

在槍枝武器上,《STING》比起大家熟知的FPS網路遊戲來的多樣化,玩家在遊戲中可以嘗試許多過去從未使用過的武器。尤其是散彈槍,在近戰的表現上比起其他遊戲都來的優秀,被打中的敵人更會因為散彈槍的威力向後彈飛,戰鬥暢快度十足。再加上「連續快殺特效系統」,不管是爆頭或是連續擊殺都有特別的視覺效果,玩起來更是百分百痛快!

「YNK」集團為了創造出完美無瑕極具刺激的FPS,他們不斷進行遊戲戲測試、修正改善,全力地進行調校及開發設計,《Sting》即將為香港帶來新希望,槍戰一獨即發,喜歡FPS遊戲的玩家,絕對不能錯過的高畫質FPS網路遊戲。

[youtube]JIDqMLOzOsc[/youtube]

Sting又係一隻外掛game ~

作者: EY3P    時間: 31-12-2009 23:33
總覺得畫面比火線還要差
作者: 鴻-    時間: 31-12-2009 23:33
總覺得畫面比火線還要差
EY3P 發表於 31-12-2009 23:33

其實差不多
作者: EY3P    時間: 31-12-2009 23:36
其實差不多
ctm22000 發表於 31-12-2009 23:33

我覺得香港沒Fps遊戲能超越火線...
GC為我們帶來Sting  帶給我們新希望吧...
作者: [HK]賢先生    時間: 31-12-2009 23:38
冇咩好回
本人不喜歡FPS GAME
有日DOWN左CS玩下
唔明點玩;P
見人立刻射(踼
作者: EY3P    時間: 31-12-2009 23:43
冇咩好回
本人不喜歡FPS GAME
有日DOWN左CS玩下
唔明點玩;P
見人立刻射(踼
[HK]賢先生 發表於 31-12-2009 23:38

我教你玩=P
作者: [HK]賢先生    時間: 31-12-2009 23:45
我教你玩=P
EY3P 發表於 31-12-2009 23:43
但係我玩一分鐘已經會唔玩- -
作者: EY3P    時間: 31-12-2009 23:47
但係我玩一分鐘已經會唔玩- -
[HK]賢先生 發表於 31-12-2009 23:45

我陪你 一定超過一分鐘=P
作者: [HK]賢先生    時間: 31-12-2009 23:50
我陪你 一定超過一分鐘=P
EY3P 發表於 31-12-2009 23:47
alt+f4 已經88得;P
作者: EY3P    時間: 31-12-2009 23:51
alt+f4 已經88得;P
[HK]賢先生 發表於 31-12-2009 23:50

火線真係死得好唔抵
作者: [HK]賢先生    時間: 31-12-2009 23:52
火線真係死得好唔抵
EY3P 發表於 31-12-2009 23:51
冇記錯係D WG玩殘左;P
作者: EY3P    時間: 31-12-2009 23:52
冇記錯係D WG玩殘左;P
[HK]賢先生 發表於 31-12-2009 23:52

唉...火線..i Love You
作者: [HK]賢先生    時間: 31-12-2009 23:53
唉...火線..i Love You
EY3P 發表於 31-12-2009 23:52

火線:I hate you.
作者: 小朋友你好    時間: 31-12-2009 23:55
hp玩重機勁 會俾人踢嫁[[onion_57]]
作者: EY3P    時間: 31-12-2009 23:57
小朋友你好 發表於 31-12-2009 23:55

Cs Online 也會有這些情況
作者: 小朋友你好    時間: 31-12-2009 23:59
倒數lu~...
作者: Small_Forward    時間: 1-1-2010 00:14
看過標題後進帖,很期待
.....GC   

失望地回覆

夢之Sting.....
作者: CrAzY大檸樂    時間: 1-1-2010 02:49
小朋友你好 發表於 31-12-2009 23:55

冇錯

Cs Online 也會有這些情況
EY3P 發表於 31-12-2009 23:57

但係你有冇試過...(hp) 中尉拎伍長重機打航空站B1行人電梯一行出黎架旅遊巴附近即刻殺左4,5件之後比人話你改攻擊力??  我試過...
作者: 〝魅影〞    時間: 1-1-2010 06:24
睇完呢隻GAME
我唸起 call of duty= =

係段片中..... 我覺得個主角係基拉主義..
渣住手槍衝出去 都殺到幾個 甘多人多打佢唔中...囧
仲有佢比人打飛個頭盔果時... 隻眼...我以為佢打算爆SEED 清場....
(睇得太多GUNDAM 同埋玩得太多PC game 好多PC game都係甘 到最後關頭個主角一定有超符常人的力量) = =
作者: EY3P    時間: 1-1-2010 12:47
冇錯

但係你有冇試過...(hp) 中尉拎伍長重機打航空站B1行人電梯一行出黎架旅遊巴附近即刻殺左4,5件之後比人話你改攻擊力??  我試過...
CrAzY大檸樂 發表於 1-1-2010 02:49

wOw..街車友..HKCI尼嫁??
作者: 樂古人迷fiy    時間: 1-1-2010 20:40

小朋友們
sting台版玩過未阿?
未玩過就xx啦
火線=垃圾
cso=垃圾
sting同cod一樣咁好玩
唔識就冇話比火線差啦
火線d畫面咪仲差
作者: 樂古人迷fiy    時間: 1-1-2010 20:41
仲有 呢個只係動畫
你玩落係唔同架~.~
作者: 凍檸水OO    時間: 1-1-2010 23:16
玩過台版
麻麻地
作者: EY3P    時間: 1-1-2010 23:19
小朋友們
未玩過就收皮啦
火線=垃圾
cso=垃圾
唔識就冇話比火線差啦
火線d畫面咪仲差
樂古人迷fiy 發表於 1-1-2010 20:40

小朋友...
火線畫面好過Sting多多聲...
仲好..唔好攞火線同CSO比...
而家你唔識定我唔識啊??
試下攞Sting同Ca比 睇下邊隻好啲
作者: MICK淚情    時間: 2-1-2010 09:49
我覺得香港沒Fps遊戲能超越火線...
GC為我們帶來Sting  帶給我們新希望吧...
EY3P 發表於 31-12-2009 23:36

同感,但衰在小場吧..
作者: EY3P    時間: 2-1-2010 13:49
同感,但衰在小場吧..
MICK淚情 發表於 2-1-2010 09:49

希望遊戲裡不會死城=3=''
作者: 小朋友你好    時間: 2-1-2010 14:09
小朋友們
未玩過就收皮啦
火線=垃圾
cso=垃圾
唔識就冇話比火線差啦
火線d畫面咪仲差

冇point唔好出聲
作者: EY3P    時間: 2-1-2010 15:25
冇point唔好出聲
小朋友你好 發表於 2-1-2010 14:09

我真係唔明佢...好似係佢自己小朋友多啲囉..放個SD高達做頭像
作者: 忽son    時間: 2-1-2010 17:01
其實依隻之前係台灣已經有公測過
覺得依個好過火線
作者: 儒村    時間: 2-1-2010 21:45
唔知點解硬係覺得hp好玩
不過如果話玩呢隻 不如玩ava算數啦
作者: 秒士    時間: 2-1-2010 21:53
小朋友...
火線畫面好過Sting多多聲...
仲好..唔好攞火線同CSO比...
而家你唔識定我唔識啊??
試下攞Sting同Ca比 睇下邊隻好啲
EY3P 發表於 1-1-2010 15:19

囧...其實我想講  sting畫面好過hp好多簡直係同單機game有得比-.-我有玩sting阿.....=.=你玩過未架?定係你較到d畫面好差-.-..
作者: MICK淚情    時間: 2-1-2010 21:54
期待,唔知代理商是..?
作者: why    時間: 2-1-2010 22:04
台版曾經為左令sting更加多人可以玩到 將sting畫質降低
Sting未降畫質之前 畫質一定比hp好
降左畫質之後 我未玩過 所以唔肯定
作者: faigr    時間: 2-1-2010 22:30
玩過台同美版!!!!!!
比hp好玩好多
畫面靚唔會好似hp咁會有bug位,講技術開槍會有時差,加上台版0外掛
不過台同美都停左
好想玩!!!!!!
作者: mui1388ken    時間: 2-1-2010 22:55
sting比cso難玩好多-- 而且武器不平衡= =散彈勁屈=
作者: EY3P    時間: 2-1-2010 22:56
囧...其實我想講  sting畫面好過hp好多簡直係同單機game有得比-.-我有玩sting阿.....=.=你玩過未架?定係你較到d畫面好差-.-..

請別把火線跟Sting畫面相比  火線開發至今已經十年了...二千年Dobbic投入開發

Gc
玩過台同美版!!!!!!
比hp好玩好多
畫面靚唔會好似hp咁會有bug位,講技術開槍會有時差,加上台版0外掛
不過台同美都停左
好想玩!!!!!!

遊戲有Bug是正常的...更何況火線是開發商停止開發無法修正的...
作者: 乂死神張乂    時間: 3-1-2010 02:15
想玩A_A有冇網?DONW同申請AC?
作者: 我要咀咀    時間: 3-1-2010 08:04
Sting出左我應該唔會再玩美版AVA
作者: FAI輝    時間: 3-1-2010 14:05
之前玩過台既sting 個人認為吾錯 畫面幾好 但係好易玩厭-.-
n年之前玩hp 差吾多係日日都玩 一到下士買點買下士點步-.-玩故宮真係玩上癮-.- hp係一隻幾特別既fps 佢又吾係好真實咁 個個有200幾血 爆頭吾死 連渣210都要描頭射 個個玩cs既fd都話吾夠真 話cs先真實 先好玩 爆頭死吾去都吾好玩既 但係我認為咁先爽@@ 有果隻刺激係第d fps冇囉 槍又多 又令 場又ok好玩 可惜外掛真係多到冇朋友 加速到bug槍再改名7bits 唉 後尾入場玩有邊個吾係用外掛-.-呢隻game真係好玩嫁
同埋呢 我見c4 online都係hp黎既 但係畫面 場都有d出入 係吾係hp同c4既版本係吾同?聽人講過話korea hp係賣左個最新既hp比c4 係吾係咁-.-
作者: EY3P    時間: 3-1-2010 14:18
之前玩過台既sting 個人認為吾錯 畫面幾好 但係好易玩厭-.-
n年之前玩hp 差吾多係日日都玩 一到下士買點買下士點步-.-玩故宮真係玩上癮-.- hp係一隻幾特別既fps 佢又吾係好真實咁 個個有200幾血 爆頭吾死 連渣210都 ...
FAI輝 發表於 3-1-2010 14:05

我來解釋一下吧...我對火線有一定的認識..
橘子為火線買上神盾的原因...
是因為開發商Dobbic於06年被Nexon收購
你沒聽錯...Nexon正是開發Cs Online的開發商
從當天開始..火線出現外掛"捉蟲皇后"
火線停止更新...一直更新都是月費制的東西
C4 是在Dobbic被收購前購買版權的...
也可以說它是一個正式伺服器  非私服
C4 Online他的新地圖也只是在
Dobbic被Nexon收購後的第一支遊戲
作戰武器CombatArms裡面抽取出來...
也有外國人嘗試過把C4的TommyGun抽出來
放進Ca裡...這也是跟Cs差不多的改皮膚檔案...
[youtube]OLNziJ9T_FI[/youtube]

這應該就是你說C4裡的新地圖吧
[attach]373725[/attach]
Ca裡面雪嶺  可惜這設計被Nexon修改了
[attach]373726[/attach]
[attach]373727[/attach]
作者: 鴻-    時間: 3-1-2010 14:19
小朋友們
未玩過就xx啦
火線=垃圾
cso=垃圾
唔識就冇話比火線差啦
火線d畫面咪仲差

不如果埋 CS系列 同 Sting比
作者: 鴻-    時間: 3-1-2010 14:20
MICK淚情 發表於 2-1-2010 21:54

G.C. 囉
唔多想GC代理
作者: EY3P    時間: 3-1-2010 14:26
n年之前玩hp 差吾多係日日都玩 一到下士買點買下士點步-.-玩故宮真係玩上癮-.- hp係一隻幾特別既fps 佢又吾係好真實咁 個個有200幾血 爆頭吾死 連渣210都 ...
FAI輝 發表於 3-1-2010 14:05

火線停止更新...一直更新都是月費制的東西
C4 是在Dobbic被收購前購買版權的...
也可以說它是一個正式伺服器  非私服
C4 Online他的新地圖也只是在
Dobbic被Nexon收購後的第一支遊戲
作戰武器CombatArms裡面抽取出來...
也有外國人嘗試過把C4的TommyGun抽出來
放進Ca裡...這也是跟Cs差不多的改皮膚檔案...
[youtube]OLNziJ9T_FI[/youtube]

這應該就是你說C4裡的新地圖吧
[attach]373725[/attach]
Ca裡面雪嶺  可惜這設計被Nexon修改了
[attach]373726[/attach]
[attach]373727[/attach]
作者: 有可能    時間: 3-1-2010 14:40
總覺得畫面比火線還要差
EY3P 發表於 1-1-2010 01:33

天呀..........sting畫面比火線差?????????????????????
無玩過請唔好亂講....唔計大陸既A.V.A,隻sting既畫面真係台灣同香港既FPS最靚架啦,起碼槍聲又真過hp,又無hp咁拚血
玩過台版幾分鐘就上左癮,最衰就係比左ynk間垃圾公司代理,搞到bug同外掛一堆,港版唔洗比ynk代理,相信落多幾分力宣傳同捉外掛,超越hp指日可待
作者: EY3P    時間: 3-1-2010 14:46
天呀..........sting畫面比火線差?????????????????????
無玩過請唔好亂講....唔計大陸既A.V.A,隻sting既畫面真係台灣同香港既FPS最靚架啦,起碼槍聲又真過hp,又無hp咁拚血
玩過台版幾分鐘就上左癮,最衰就係比左ynk ...
有可能 發表於 3-1-2010 14:40

放眼看他朝有何射擊遊戲能超越火線=P
作者: 9608    時間: 10-1-2010 10:59
唉..幾時sin有得玩呢..??
作者: 牙僥    時間: 12-1-2010 14:12
看過標題後進帖,很期待
.....GC   

失望地回覆

夢之Sting.....
Small_Forward 發表於 1-1-2010 00:14

可能係夢之AK[[bao_27]]
作者: MICK淚情    時間: 17-1-2010 11:37
火線停止更新...一 ...
EY3P 發表於 3-1-2010 14:26

神盾有咩作用?
作者: EY3P    時間: 17-1-2010 11:44
神盾有咩作用?
MICK淚情 發表於 17-1-2010 11:37

偵察外掛的一樣工具

作者: FUiEr    時間: 26-1-2010 21:29
可能因為hp 都有香港人熟悉的地方
而且畫面風格又唔似cs果D.
一個WAR game場, 起碼系一個地方
而且角色又唔會話only男角.
角色既服裝亦唔會系著起哂武裝咁樣.
作者: EY3P    時間: 26-1-2010 21:34
可能因為hp 都有香港人熟悉的地方
而且畫面風格又唔似cs果D.
一個WAR game場, 起碼系一個地方
而且角色又唔會話only男角.
角色既服裝亦唔會系著起哂武裝咁樣. ...
FUiEr 發表於 26-1-2010 21:29

火線真係好適合香港風格
作者: MICK淚情    時間: 27-1-2010 17:31
同意樓上,不過火線始終太舊,一定有被超越的一刻
作者: keith007    時間: 27-1-2010 17:40
但佢既map一日都唔會比人忘記....
作者: EY3P    時間: 27-1-2010 18:24
火線,,從未被忘記
作者: CSLOK123    時間: 27-1-2010 19:33
「天宇科技股份有限公司」繼早前宣佈取得韓國知名遊戲公司YNK所研發極具人氣度的MMORPG《Seal Online》後,今天『GC』再次宣佈取得「YNK」集團所研發的第一人稱射擊遊戲(FPS)超級大作《STING》的港澳代理權。

...
ctm22000 發表於 31-12-2009 21:53

Half-Life2!一定要支持一下@@
作者: 0小聰0    時間: 30-1-2010 17:56
里隻gane最後既下埸唔會同火線一樣掛- -
作者: older    時間: 30-1-2010 22:56
有外 掛 ge話
應該會
作者: older    時間: 30-1-2010 22:56
sting幾時有得玩
作者: EY3P    時間: 30-1-2010 22:57
里隻gane最後既下埸唔會同火線一樣掛- -
0小聰0 發表於 30-1-2010 17:56

其實呢隻Game一開始人氣已經唔高...
作者: 紙醉xbabY    時間: 31-1-2010 13:19
sting大約幾時出
作者: DS|F@!LoVeCwC^^    時間: 1-2-2010 19:41
21# 樂古人迷fiy 唔好搵COD同Sting比呀!!!!!!
作者: N-G    時間: 1-2-2010 21:31
可以射狗
我睇都o左個官方
唔係幾支持隻games
作者: pkluki150    時間: 2-2-2010 22:08
呢d野5重要  EY3P 隻kane先重要
作者: EY3P    時間: 2-2-2010 22:19
呢d野5重要  EY3P 隻kane先重要
pkluki150 發表於 2-2-2010 22:08

何出此言??""
作者: 鴻-    時間: 2-2-2010 22:28
Sting據說有bug槍外掛

相信也會同hp死因相同(我指bug槍太多,代理無錢賺)
作者: manng1015    時間: 2-2-2010 22:46
呢隻game我都有玩過,跟住唔記得左咩事停左-.-
作者: pkluki150    時間: 5-2-2010 21:34
因為我之前都有睇~但e家冇lu-v-

我比較中意johncena
作者: EY3P    時間: 5-2-2010 21:45
因為我之前都有睇~但e家冇lu-v-

我比較中意johncena
pkluki150 發表於 5-2-2010 21:34

仍然依戀 Kane Ut
作者: 月下伴舞花    時間: 7-2-2010 08:46
隻game會唔會受香港玩家歡迎呢- -..
作者: 乂死神張乂    時間: 7-2-2010 17:30
E加個GAME玩唔玩到?
作者: 鴻-    時間: 7-2-2010 19:51
呢隻game我都有玩過,跟住唔記得左咩事停左-.-
manng1015 發表於 2-2-2010 22:46

據說台版sting打算與港版sting同步

又或者無錢交電費/上網費
作者: so123    時間: 7-2-2010 20:57
幾時先...出呀?.?
作者: ~Maple~    時間: 18-2-2010 20:24
據說台版sting打算與港版sting同步

又或者無錢交電費/上網費
ctm22000 發表於 7-2-2010 19:51

隻game 2年前ga la war~
台版OB過2次~
佢最初都幾好玩
e家跟韓國果面愈改愈 on9
想玩可以玩下 US server~
search K.O.S in google la =]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hrmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2