樂古Nakuz

標題: COMBAT ARMS |官網|影片|圖片| (HEAT PROJECT 2) [打印本頁]

作者: 卓軒    時間: 20-4-2009 14:46
標題: COMBAT ARMS |官網|影片|圖片| (HEAT PROJECT 2)

D隻Game外國公測緊..[[onion_48]]

好像好好玩[[onion_39]] 但係香港暫時無得玩[[onion_66]] 唔知香港有冇公司代理呢[[onion_62]]

開發商:Nexon

圖片:

影片:
[youtube]8uF3lgE-l4s[/youtube]
[youtube]u16Msi98Rao&feature=related[/youtube]

官網:
http://combatarms.nexon.net/Intro.aspx
作者: anson223344    時間: 20-4-2009 16:48
真係好似幾好玩@@ 希望香港會出啦 多謝分享
作者: zerozero1234    時間: 20-4-2009 17:03
如果比起hp的畫面,
呢隻好太多喇
作者: 小玩    時間: 20-4-2009 17:04
正呀~ 畫面有d似wolfteam
作者: `小寶唄x]    時間: 20-4-2009 17:23
外國d槍Game好有水準!!

做得好好!!尼隻玩過...唔錯....

值得一試!!
作者: 絕跡.    時間: 20-4-2009 17:37
點解要標佢為hp2....
hp個名已經臭左 仲要標個名比隻正game=.=''

我之前都download過 不過係連接唔到 唔知係唔係封左海外ip=.=
如果有人玩到 請上黎 post!!! 我係hkbn的
作者: 紅櫻    時間: 20-4-2009 18:31
請問有無人玩到?
上面人兄話連接唔到
有無人玩緊?
作者: 花老爺    時間: 20-4-2009 19:03
hp倒閉了是因為開2嗎??
作者: NaKi    時間: 20-4-2009 19:54
如果港台兩地會代理的話
希望港台兩地代理不會給黑商橘子拿到經營權
作者: 卓軒    時間: 20-4-2009 20:05
點解要標佢為hp2....
hp個名已經臭左 仲要標個名比隻正game=.=''

我之前都download過 不過係連接唔到 唔知係唔係封左海外ip=.=
如果有人玩到 請上黎 post!!! 我係hkbn的 ...
絕跡. 發表於 20-4-2009 17:37

D隻game個名係叫COMBAT ARMS - -
作者: `小寶唄x]    時間: 20-4-2009 20:20
之前好似有封hk ip..

衣家玩到??
作者: 卓軒    時間: 20-4-2009 20:51
之前好似有封hk ip..

衣家玩到??
`小寶唄x] 發表於 20-4-2009 20:20

玩唔到 想玩轉ip吧[[onion_56]]
作者: HIDE666    時間: 20-4-2009 20:55
Nexon 開發過太多槍GMAE 啦 - -

如果咁就當係HP2  

咁HP 本身都要改名啦 叫 CU4 定 R6 8
作者: 卓軒    時間: 20-4-2009 23:41
Nexon 開發過太多槍GMAE 啦 - -

如果咁就當係HP2  

咁HP 本身都要改名啦 叫 CU4 定 R6 8
HIDE666 發表於 20-4-2009 20:55

係d人叫佢做heat porject 2我先叫-3-
作者: keith007    時間: 21-4-2009 09:03
唔知點解覺得個人介面似warrock ...    玩落都ok似...      
第一段片 開頭d音樂我都覺得似hp .......

唔好插我話隻隻game都差唔多 果d野..  只係感覺 唔係批評..
作者: 小雲    時間: 21-4-2009 16:18
介面真係似warrock

玩過了..同warrock 相比 我覺得後者好玩d
作者: keith007    時間: 21-4-2009 16:53
岩先睇番 原來sniper 粒彈咁慢...
作者: EY3P    時間: 21-4-2009 18:45
樓主請修正....NEXON不是火線的開發商 Doobic才是火線開發商
作者: Mr魂    時間: 21-4-2009 19:43
e隻game真係好正
畫面令
仲有炸彈爆果時個畫面會震幾下
作者: EY3P    時間: 21-4-2009 20:12
Doobic才是火線開發商
作者: gates    時間: 21-4-2009 21:38
希望快d出香港代理..
作者: EY3P    時間: 21-4-2009 22:24
樓主請修正....NEXON不是火線的開發商 Doobic才是火線開發商
作者: Hk小霸王    時間: 21-4-2009 22:36
作者: 卓軒    時間: 21-4-2009 23:00
[]我下載到啵
Hk小霸王 發表於 21-4-2009 22:36

你入唔入到GAME-_-?
作者: 日昊天    時間: 21-4-2009 23:53
隻Game有外掛既-  -..之前玩O7個陣,勁多X街係度開外掛,搞到我火都黎,去EN網搵外掛,見到個外掛用緊隻GAME(哩隻)做D3D外掛示範!!
作者: keith007    時間: 23-4-2009 00:20
入game果陣話 error  ip=30____     <-- 唔記得d數字   

應該關ip事  可能封左
作者: 卓軒    時間: 23-4-2009 12:04
入game果陣話 error  ip=30____     
keith007 發表於 23-4-2009 00:20

係封左IP的-3-
作者: keith007    時間: 23-4-2009 15:18
有冇方法入到game呢咁
作者: zerozero1234    時間: 23-4-2009 16:22
有,用proxy果d野轉自己做該國ip囉
but唔保證100%成功
作者: 尐優    時間: 24-4-2009 00:17
正呀,,,想玩好耐嫁啦
作者: rickykeikei    時間: 25-4-2009 13:34
勁似CSO!!!
作者: keith007    時間: 25-4-2009 14:24
樓上係咪只認識cso sosad /.\   

唔好嬲唔好嬲.. 因為前排同人傾開計.. 香港大多人都認為cs1.6係game黎  而唔知係mod黎 >n<
作者: Hk小霸王    時間: 25-4-2009 14:26
作者: zerozero1234    時間: 25-4-2009 17:10
cso
d槍無禁令仔
作者: lcf1990    時間: 25-4-2009 18:25
韓版冇得申請ID
歐美版又BAN左HK IP
作者: y92250119    時間: 30-4-2009 15:59
有冇人玩到呀 我完全連接唔到佢個伺服器
作者: 流鬼‧    時間: 1-5-2009 15:30
勁似CSO!!!
rickykeikei 發表於 25-4-2009 13:34

你玩cso 玩到上腦 定hi大左?
邊忽似
cso冇得同e隻比.....
cso廢..垃圾 唔中意我咁講  比你地慢慢插
作者: 樂古頭號支持者    時間: 1-5-2009 15:40
你玩cso 玩到上腦 定hi大左?
邊忽似
cso冇得同e隻比.....
cso廢..垃圾 唔中意我咁講  比你地慢慢插
流鬼‧ 發表於 1-5-2009 15:30

同意
cso 咩都要點 買廢槍都要點
cso畫面同呢隻冇得比
作者: neaco    時間: 1-5-2009 21:40
講HP:
外掛多
咩鬼點槍都限日,game錢槍貴
唔更新,地圖多camp位
------------------------
CSO
完全比唔上cs1.6
地圖太少,畫面同cs1.6 無咩分別(不如玩返cs1.6)
有點數=明屈新手/屈無點數既人
爛橙專利:咩都要限日
韓國cso 好玩過香港多多倍囧
香港細路多,輸左就爆粗,camp死對面扮哂勁,串人無點槍

以上個人意見   如有反對請勿反串
作者: keith007    時間: 3-5-2009 16:02
講HP:
外掛多
咩鬼點槍都限日,game錢槍貴
唔更新,地圖多camp位
------------------------
CSO
完全比唔上cs1.6
地圖太少,畫面同cs1.6 無咩分別(不如玩返cs1.6)
有點數=明屈新手/屈無點數既人
爛橙專利:咩都要限日
韓 ...
neaco 發表於 1-5-2009 13:40

講就唔係咁講! 有勁槍唔代表個人勁  , 呢點人人都知   但相反 冇勁槍既人都唔代表廢 起碼你都有機會死係佢手上  

點槍限日數 你大可以唔用      正如我本身都唔會拎真錢既玩online game一樣 只會用d game錢野
就係咁 用廢槍殺勁人 唔多唔少都會練到一身技術  到時你渣咩槍都唔會比d點數佬屈

至於cso d細路仔...    你以前都試過未見過世面而串人架啦 :p  e+係佢地未見過世面姐~ 佢地鐘意爆粗,理得佢丫   唔夠人打先講d野安慰場自己 ...

點都好.. 唔好理人地is ok    打咩GAME都係 CSO又好 HP又好  最緊要入面有FD 吹下水打下機 咁先有樂趣架麻~
作者: -PET_pet.    時間: 3-5-2009 20:40
幾好wo...
好吸引吖.......
作者: 翼..    時間: 3-5-2009 22:21
講就唔係咁講! 有勁槍唔代表個人勁  , 呢點人人都知   但相反 冇勁槍既人都唔代表廢 起碼你都有機會死係佢手上  

點槍限日數 你大可以唔用      正如我本身都唔會拎真錢既玩online game一樣 只會用d game錢野
就 ...
keith007 發表於 3-5-2009 16:02

同意丫…幾中肯

----

成日見某種人係度踩低其他Game博上位

乜打機都可以打出優越感咩?

話邊隻邊隻好?

唔係想晒命, 只係想問下某d人又有無玩過COD4、UT3呢d聯機神作

論網遊, 又有無玩過大陸新出果dAVA ...

晒命真係咁好玩咩 ..
作者: neaco    時間: 3-5-2009 23:28
= = 可以話CSO 一半人 完全唔知咩叫合作
見人就死衝  比人追 就走去隊友做肉盾

連線對戰既槍game 無合作 就唔叫好= =
作者: 有可能    時間: 4-5-2009 11:39
同sting一樣用Half Life2既引擎開發,果然有水準,夠真實而且系統需求低,人人都玩得順.........可惜CA封左hk既IP..................
作者: keith007    時間: 4-5-2009 15:32
43# neaco
其實cso 經已好好了 有得用mic    .....  只係佢地唔識點運用架姐~
岩先前兩日  有個fd叫我玩cso  我走左去同佢玩  佢拎住枝點狙 一槍死 我就拎住枝鳥狙 要兩槍先死 但我偏要對住人地個頭黎射

到第2埸 佢叫我同佢一隊 OK 一隊了 跟住佢行去SM人 點知比人攻番轉頭 佢就開MIC叫人突破某某地方

我都係第一次聽到佢把聲架咋     (女仔來)
作者: marco12    時間: 5-5-2009 19:44
隻game好正呀  但係冇得玩
作者: gserli00    時間: 21-5-2009 18:12

呢隻game唔係Nexon整嫁,係同Heat Project一樣,Doobic整既
來源:http://en.wikipedia.org/wiki/Combat_Arms_(video_game)
有冇印象,開heatproject之後有Gamania個圖,之後果個呢
至於玩既方面,我相信好快有得玩,因為你睇下樓主發既圖,
Licensed to Gamania Digital Entertainment in Taiwan
姐係台灣橘子代理左,好快會有得玩
------------------------------------------------------------
我E+下載緊,我下載完試下用一d方法上傳
作者: 樂古人渣    時間: 21-5-2009 18:21
封左香港ip 喎= =
作者: 。新月。    時間: 28-5-2009 12:09
我想玩>< 有冇期他既ser?
作者: 88123888    時間: 28-5-2009 14:30
其實係可以玩到gar,,,之前都有人係d到post過,,,但係要用proxy個d軟件,,,轉左自己個ip係美國,,咁先玩到,,,但係30min個proxy軟件就會off,,,,簡單d講30min就無得玩,,,會好無引,,,30min就cut一次=.=
作者: 。新月。    時間: 28-5-2009 15:13
其實係可以玩到gar,,,之前都有人係d到post過,,,但係要用proxy個d軟件,,,轉左自己個ip係美國,,咁先玩到,,,但係30min個proxy軟件就會off,,,,簡單d講30min就無得玩,,,會好無引,,,30min就cut一次=.= ...
88123888 發表於 28-5-2009 14:30

禁麻煩...我先唔滯
作者: ♀柒愛♀    時間: 28-5-2009 21:45
其實...用u94咪玩到囉-.-
作者: man19945f    時間: 1-6-2009 17:11
邊忽似?cso自動步槍有無得描準?
作者: hkj0890    時間: 1-6-2009 20:48
其實...用u94咪玩到囉-.-
♀柒愛♀ 發表於 28-5-2009 13:45

好似唔多得 用u94 隻game自動關閉
可能同防外掛程式有關
作者: ♀柒愛♀    時間: 6-6-2009 17:43
唉...
         最衰玩唔到呢隻game... t^t"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hrmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2