樓主: miracle_chan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

AOE/AOC程式或設定技巧問題解決發問討論區

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有陣時玩兵堡會卡住唔郁
要用ctrl+alt+del咁關左aoc(沒有回應)
回復 支持 反對

我裝左顯示卡就玩唔到aoc了...有圖..點解?
回復 支持 反對

已經玩aoc好多年.最近突然玩吾到,情況如下:
正常開game入server數完5,4,3,2,1彈錯誤需要關閉
AppName: age2_x1.exe AppVer: 0.7.22.627 ModName: age2_x1.exe
ModVer: 0.7.22.627 Offset: 000853b8
吾系隻game同window問題.因為重裝過同down過隻game落唻開一樣系甘.
其他game例如魔獸就正常運行
回復 支持 反對

已解決..中毒問題.
回復 支持 反對

玩唔到...

我攪左好耐, 終於玩到, 不過今日就有一個問題發生左, 唔知你幫唔幫到我, 就係我入到game時, 有時見到幾個ping 30 既人, 我玩zone.com時都知道ping30就一定會有問題, 我re in幾次game都係咁, 如果唔理照去game就會入到game前彈, 我唔想攪到人e圍我玩場, or 我唔想成日明明有game但都玩唔到, 唔知有冇計攪掂呢個問題呢?, thx
回復 支持 反對

彈左呢舊野出黎呀,唔識整圖搞到太大要打開壓縮檔,一定冇毒

123.rar

8.62 KB, 下載次數: 6

回復 支持 反對

我無啦啦玩玩下會畫面色彩,
跟住會同一時間close埋個aoc,
唔知做咩
回復 支持 反對

我玩單人遊戲時都冇乜事
但係唔知點解,一玩連線遊戲時
就會成日彈game,係成個aoc程式自動close左,冇任何野彈出黎
點解會咁架
回復 支持 反對

我週不時都彈game
不知係咩問題呢?
回復 支持 反對